Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Vorbim prea mult, iubim prea rar și urâm prea des!” Un articol al naibii de adevărat, care îți va atinge sufletul

„Paradoxul timpului nostru în istorie este că avem o structură înaltă, dar o toleranță scăzută.”Cheltuim mai mult, dar avem mai puțin, cumpărăm mai mult, dar ne bucurăm mai puțin. Avem case mai mari și familii mai mici, mai multe facilități, dar mai puțin timp.Avem mai multe cunoștințe, dar mai puțină judecată, mai mulți experți, dar mai multe probleme, mai multe medicamente, dar mai puțină relaxare.

Bem prea mult, fumăm prea mult, cheltuim prea nesăbuit, râdem prea puțin, muncim prea mult, ne culcăm prea târziu, ne trezim prea mult obosiți, citim prea puțin, ne uităm la televizor prea mult și ne rugăm prea rar.Avem cerințe prea înalte, dar ne-am redus valorile.Vorbim prea mult, iubim prea rar și urăsm prea des.

Am învățat să trăim, dar nu o viață. Am adăugat ani de viață, nu viață, anilor.Am fost tot drumul spre lună și înapoi, dar aveți probleme cu trecerea străzii pentru a vă întâlni cu un vecin nou. Am cucerit spațiul cosmic, dar nu spațiul interior. Am făcut lucruri mai mari, dar nu lucruri mai bune.Am curățat aerul, dar am poluat sufletul. Noi scriem mai mult, dar învățăm mai puțin. Planificăm mai mult, dar realizăm mai puțin. Am învățat să ne grăbim, dar să nu așteptăm.Noi scriem mai mult, dar învățăm mai puțin. Planificăm mai mult, dar realizăm mai puțin. Am învățat să ne grăbim, dar să nu așteptăm.

Acestea sunt zilele când cresc veniturile familiare, dar cresc și numărului divorțurilor, al caselor frumoase și distrugerii căminelor familiale.Acestea sunt zilele despărțirilor scurte și legăturilor de o singură noapte.Este un moment în care există multe în fereastra showroom-ului și nimic în stoc. Un moment în care tehnologia vă poate aduce această scrisoare și un moment în care puteți alege fie să împărtășiți această perspectivă, fie să apăsați doar „delete„.

Ține minte! Petrece mai mult timp cu cei pe care îi iubești, pentru că ei nu sunt cu tine pentru totdeauna.Amintiți-vă, să vă îmbrățișați cu căldură pe cel de lângă dvs., pentru că aceasta este singura comoară pe care o poți da cu inima și nu costă nici un cent.Amintiți-vă, să spuneți „Te iubesc” partenerului și celor dragi, dar cel mai mult să știi ce înseamnă asta. Un sărut și o îmbrățișare vă vor face să vă simțiți foarte bine, atunci când vin din interiorul dvs.Țineți-vă de mână și bucurați-vă de momentele petrecute împreună, pentru că într-un anumit moment, omul nu va mai fi lângă tine.Faceți-vă timp pentru iubire, comunicare și împărtășirea gândurilor frumoase, deoarece viața nu se măsoară în numărul de respirații, ci în momentele care-ți taie respirația.

loading...

Add comment