Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
cainele

Nu vă luați un câine.Niciodată.Pentru că dacă sunteți oameni adevărați, el o să vă educe. O să vă învețe ce înseamnă dragostea necondiționată. Și nu o să vă ceară nimic în schimb.

Să nu va luați un câine! Lăsați-o baltă! Nu vă luați un căine pentru nici un motiv. Pentru că, după ce ați petrecut un timp cu el nu o să mai fiți la fel! Nu o să mai fie nimic ca înainte! O să vă pară că lumea de până atunci nu mai este la fel! Pentru că dimineața când o să vă treziți o să apară doi ochi zâmbitori, o coadă care se zbate și o limbă pe obraz! Pentru ca o să vă treziți într-o cursă frenetică afară să-și facă nevoile indiferent de anotimp!

Și asa o să va dati seama cum trece timpul, cum copacii rămân făra frunze, cum apar din nou mugurii, o să ascultați cântecul păsărelelor împreună cu cel mai bun prieten. Pentru că o să fiți constrânși să deveniți echilibriștii timpului, să gasiți un ritm care acompaniază doua inimi. Pentru că atunci când o să vă loviți el o sa fie cel care vă linge rănile, chiar și pe cele care nu se văd.

Nu vă luați un câine. Niciodată. Pentru că dacă sunteți oameni adevărați, el o să vă educe. O să vă învețe ce înseamnă dragostea necondiționată. Și nu o să vă ceară nimic în schimb. Nu o să va ceară să vă schimbați. Vă v-a acceptă asa cum sunteți. O să vă învețe să nu urâți. Să iertați. O să vă învețe să nu folosiți cuvinte. O să vă învețe ce înseamnă loialitate și onestitate.

Nu vă luați un câine. Pentru că după ce v-a învățat toate astea o să cereți și de la alții toate aceste lucruri….și nu o să înțelegeți de ce alții nu sunt așa. Nu vă luați un câine. Pentru că o să deveniți un adevărat om maidanez, din acela care încearcă să creadă în oameni dar este întotdeauna dezamăgit.

Căldura unui câine, mângâierea blănii și acordarea atenției, pot oferi stimulare și descărcare emoțională, mai ales în timpul acestor vremuri provocatoare.Potrivit ultimelor studii, cainii sunt capabili sa simta schimbarile chimice din corpul omenesc. Este important să te gândești foarte bine înainte de a-ți lua un câine.Poate fi o muncă grea și este o implicare pe viață, deoarece câinele se bazează pe tine pentru mulți ani înainte.

loading...

Add comment