Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când Dumnezeu îți dă sănătate, liniște și pace, ai primit totul.

Fii recunoscător pentru lucrurile rele din viața ta. Fiindcă ele îți deschid ochii la lucrurile bune cărora nu le dădea atenție înainte. Concentrează-te nu pe lucrurile rele, ci pe cele bune, nu pe durere, ci pe câștig, nu pe resentimente, ci pe iertare, recunoștință și apreciere. Învață să renunți la regretele și resentimentele de care te agățai și privește cu recunoștință în trecut.

Fii recunoscător celor care s-au purtat urat cu tine, fiindcă ți-am arătat cum să nu îți trăiești viața.
Fii recunoscător celor care te-au trădat. Datorită lor ai dobândit puterea ce vine odată cu iertare.
Fii recunoscător celor care au refuzat să te ajute atunci când ai avut nevoie. Datorită lor ai învățat să te descurci singur.


Fii recunoscător pentru perioade dificile, fiindcă ți-au arătat cat de puternic poți fi.
Fii recunoscător pentru cei care au etichetat, judecat și criticat aspru. Datorită lor ai învățat că valoarea și meritele tale vin din propria persoană și nu de la alții.
Fii recunoscător celor care nu te-au iubit. Datorită lor ai învățat să cauți dragostea și acceptarea în tine însuți.


Fii recunoscător pentru numeroasele limite care ți s-au impus. Datorită lor ai învățat să nu mai fi condiționat de trecut și să-ți crezi propria realitate și propriile greșeli.
Fii recunoscător pentru greșelile și eșecurile tale din trecut. Datorită lor ai învățat cum să nu procedezi. Datorită lor ai învățat ce funcționează și ce nu.
Fii recunoscător atât pentru experiențele bune, cat și pentru cele rele pe care viața ți l-a adus în cale. Datorită acestor experiențe ai învățat unele dintre cele mai vărul ăsta e lecții de viață.
Sursa: stirileromanilor.ro

loading...

Add comment