Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Băiatul de 11 ani, părăsit de mamă și orfan de tată, crescut de bunica sa și rămas de curând fără un acoperiș deasupra capului

Drama lui Abel, un copil din Gorj de doar 11 ani, încercat greu de viață, poate fi o lecție pentru toată lumea.Părăsit de mamă la vârsta de un an și orfan de tată, crescut de bunică, au rămas recent fără un acoperiș deasupra capului, deoerece casa lor a fost cuprinsă de flăcări.Nu era o casă mare, era micuță, dar era casa lor.

Chiar dacă mama lui l-a părăsit când era atât de mic, nu a ajuns la casa de copii, deoarece tatăl său s-a opus și a muncit din greu să-l poată crește.Drumul lui Abeel spre școală trece acum pe lângă mormântul tatălui. În urmă cu doi ani, tatăl său a omorât în bătaie la Piteşti, acolo unde plecase să muncească.De atunci, băiatul a rămas doar în grija bunicii lui.Abel este un exemplu pentru mulți copii din zilele noastre, deși nu are o situație materială foarte bună, băiatul învață foarte bine la școală, este premiant, este un luptător și visează ca într-o bună zi să devină pompier și să-și depășească toate greutățile.

Cazul său a impresionat întregul sat unde locuiește.Localnicii și autoritățile locale au pus mână de la mândă din puținul pe care îl au și vor acum să construiască o casă unde să locuiască băiatul cu bunica lui.Însă e nevoie de o sumă destul de mare pentru ei.De aceea, orice ajutor primit este bine venit.Cei care pot și vor să ajute, o pot face prin donarea de materiale de construcţie şi mobilă, pe care le pot duce la sediul primăriei din Jupâneşti, judeţul Gorj.

Alexandru Rustoiu a inițiat o campanie pe o rețea de socializare, numită „Împreună construim o casă pentru Abeel“.El este unul dintre cei sensibilizați de povestea băiatului și dorește ca micuțul să aibă o casă nouă.S-a urcat în mașină și s-a dus la Jupânești pentru a vedea cum stau lucrurile, a vorbit cu autoritățile locale și dă și el o mână de ajutor cu tot ce este necesar.

Abel a contactat echipa noastră pe pagina de socializare oficială și a spus că acum are o căsuță ridicată cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, doar că încă este la stadiul de netencuită, iar cei care doresc să-l ajute, o pot face la nr de telefon 0741383384.

loading...

Add comment