Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Avem o țară superbă. Imagini spectaculoase cu orașul Constanța, făcute din avion

Avem o țară extraordinar de frumoasă, dar din păcate mulți uită să aprecieze acest lucru.Avem multe locuri nemaiîntâlnite în România, avem munți, mare, deltă și câmpii.România este un tărâm de vis.

Unele dintre cele mai frumoase orașe a țării care nu ratați să-l vizitați, este Constanța, orașul înconjurat de apă și zonă portuară. Acesta este un oras efervescent, ce imbina istoria milenara cu modernismul. La limita de nord a orasului, se afla statiunea Mamaia, plaja intinzandu-se pe o lungime de 6 km. Totodată putem vedea cazino-ul Constanta, din centrul istoric al orașului, nelipsit din pozele de vacanta ale turistilor si din vederile care amintesc de litoral.

 

Este un oraș istoric, primul nume al său fiind Tomis.Orașul a fost fondat în secolul VII, înainte de Hristos și are o vechime de peste 2000 de ani.Înainte, acolo trăiau mai mulți tătari decât români. Tătarii au fost o populaţie nomadă originară din Mongolia. Erau foarte buni călăreţi şi arcaşi, ca multe alte neamuri nomade.În zilele noastre, populația s-a inversat și mai locuiesc foarte puțini tătari.

Conform statisticilor oficiale, portul Constanța este cel mai mare de la Marea Neagră și al patrulea ca mărime din Europa.Zi de zi, pot fi văzute cam 200 de nave, care se ocupă cu importul și exportul mărfurilor.Orașul Constanța este înfrățită cu mai multe orașe importante precum Alexandria din Egipt, Istanbul din Turcia, Havana din Cuba, Salonic din Grecia și Shanghai din China, printre altele.

loading...

Add comment