Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

“Nu vă amestecați cu nimic în căsnicia copiilor!”

Poate fi foarte neplăcut și dureros atunci când crezi că l-ai găsit pe omul potrivit cu care să-ți formezi o familie, iar părinții tăi consideră că greșești și că nu e deloc așa.Dacă sunteți aproape de părinți, doriți aprobarea lor atunci când faceți acest mare pas, dar doriți, de asemenea, să rămâneți fideli față de persoana cu care vă angajați să vă petreceți restul vieții.

Este normal ca părinții să fie datori să-i învețe pe copii ce este mai bine pentru viitorul lor și să le deschidă ochii.Când alegi un partener de viață, alegi o mulțime de lucruri, inclusiv partenerul părinteasc și cineva care îți va influența profund copiii, tovarășul tău de mâncare pentru aproximativ 20.000 de mese, tovarășul tău de călătorie pentru aproximativ 100 de vacanțe, persoana cu care îți vei petrece cel mai mult timpul liber și prietenul de pensionare, terapeutul dumneavoastră de carieră și cineva a cărui voce o vei auzi de foarte multe ori.

Atunci când părinții nu sunt de acord cu căsătoria, trebuie să aveți o conversație sinceră cu ei despre motivul pentru care nu le place partenerului sau pentru aprobarea uniunii.Lăsați-i calm și respectuos să-și exprime obiecțiile.Se poate dovedi că pur și simplu nu au avut suficiente șanse să cunoască persoana cu adevărat.Sau poate opoziția lor se bazează pe o neînțelegere de un fel. Dacă puteți ajunge la baza problemei, este posibil să îi puteți asigura că logodnicul dvs. va fi un soț ideal.În schimb, există și posibilitatea ca părinții să aibă o problemă legitimă cu logodnicul tău: Poate că el sau ea te-a înșelat în trecut sau a fost prea controlant sau solicitant. Este posibil să vă dați seama că preocupările părinților dvs. sunt valide și că ar trebui să le luați în serios în considerare – și poate să le vorbiți cu un prieten de încredere sau un membru al familiei.

Un părinte care respinge alegerea partenerului nu este un concept nou. Este totuși unul dureros. O parte a creșterii presupune luarea propriilor alegeri pe baza valorilor cu care ați fost crescut. Nu te aștepta ca părinții tăi să îmbrățișeze pe cineva care are vreo dependență, este dependent de tine, te rănește în vreun fel sau te tratează cu lipsă de respect. Dar, dacă există unele probleme care pot fi evitate, dumneavoastră și partenerul dvs. ca echipă puteți depune eforturi mari pentru a vă îmbunătăți situația.

Este foarte indicat ca părinții să nu se amestece în căsnicia copiilor, deoarece din diferite motive ajung în final să-i despartă pe cei doi.De multe ori, dușmanul căsniciei copiilor sunt chiar părinții.Unele mame sunt geloase că dragostea fiului ei este împărțită cu o altă femeie, altele încearca că se răzbune pe soția copilului ei, pentru că, consideră că nu-i tratează copilul așa cum trebuie, altele chiar își jignesc sau chiar le bat pe nurori.Și așa conflictul este tot mai dur, până se ajunge la divorț sau despărțire.

loading...

Add comment