Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Celebrul Jon Bon Jovi a deschis 2 restaurante în care oamenii pot să mănânce fără să plătească

Jon Bon Jovi este unul dintre cei mai influenți rockeri din industria muzicală, actor, chitarist și compozitor.De asemenea, a fost ales de mai multe ori ca fiind unul dintre cei mai atrăgători artiști.Cu toate acestea, este mai puțin menționat pentru munca sa de caritate, chiar dacă se remarcă în această chestiune printre multe celebrități. El deține 2 restaurante unde oamenii fără multe resurse se pot bucura de mâncare fără să plătească.Acest proiect al său a servit deja peste 104.800 de mese.

„Toți sunt bineveniți la masa noastră.”


Soul Kitchen este numele organizației nonprofit administrată de Fundația JBJ , o instituție condusă de artist și care deține inițialele sale. La Soul Kitchen , mâncărurile nu au prețuri, iar plata facturii este numai opțională. Cei care pot face acest lucru sunt rugați să facă o donație de 20 de dolari, iar cei care nu sunt în stare, chiar și persoanele fără adăpost, sunt primiți, de asemenea, în restaurant să mănânce și să devină eventual mai târziu voluntari în bucătărie.

Potrivit site- ului restaurantului, 51% din mesele pe care le-au servit până în ziua de azi au fost plătite prin donații. Restul de 49% au fost acoperite de munca voluntară a persoanelor fără resurse financiare. Acesta este motivul pentru care unul dintre punctele de vedere ale restaurantului este: „Toată lumea este binevenită la masa noastră.”

Dragostea lui Bon Jovi pentru New Jersey.


Prima dintre aceste unități și-a deschis porțile în octombrie 2011, în zona Red Bank din New Jersey. Acesta este orașul în care s-a născut Bon Jovi și după care și-a numit al patrulea album lansat în 1988. Al doilea restaurant a fost deschis în 2016, lângă Toms River, o zonă profund afectată de uraganul Sandy, care a zguduit țara în 2012.

„Misiunea noastră a fost întotdeauna să afectăm schimbările pozitive și să abordăm problemele foamei și ale persoanelor fără adăpost”, a explicat artistul atunci când își deschide cel de-al doilea restaurant. „ Nu există prețuri în meniul nostru . Deci, dacă aveți nevoie, participați. Și asta înseamnă să te ocupi de masă, să speli o farfurie, să lucrezi în grădinile noastre ”, a adăugat el.

Nu există rezervări și mesele sunt împărțite cu străini.


Nu este necesară rezervare pentru a mânca la Soul Kitchen . Oaspeților le este alocată o masă în ordinea sosirii, pe care o împart cu mai multe persoane, chiar și cu persoane necunoscute. Acest lucru face ca interacțiunea socială să fie mai naturală și mai lină pentru toată lumea, indiferent de condițiile economice. Și toți cei care au cel mai mare nevoie de o farfurie fierbinte, au întotdeauna prioritate să stea .

Preparatele din meniu sunt pregătite cu ingrediente organice și nutritive.


Meniul este format din 3 feluri de mâncare inspirate din bucătăria americană locală. Meniul se schimbă la fiecare 10 zile. Primul fel constă fie din ciorbă, fie din salată. Felul principal se face de obicei cu carne albă sau roșie sau pește, dar sunt disponibile și opțiuni vegetariene și fără gluten – în sfârșit, există desert, care variază în funcție de sezon. Mesele sunt preparate cu ingrediente nutritive și organice din grădina restaurantului propriu-zis, iar ferma este deținută de ONG.

Pe lângă aceste 2 restaurante, Fundația JBJ a construit locuințe în orașul Philadelphia pentru persoanele fără adăpost, inclusiv tineri și veterani de război. De asemenea, a finanțat construcția unui centru care ajută mamele adolescente și bebelușii lor și a finanțat un adăpost pentru a oferi paturi și îngrijiri medicale persoanelor fără adăpost.

Fundația creată de vedeta rock și soția sa, Dorothea Hurley, are o misiune clară: „Să rupă ciclul foamei, sărăciei și persoanelor fără adăpost prin dezvoltarea parteneriatelor, crearea de programe și acordarea de finanțări de subvenții pentru sprijinirea organizațiilor inovatoare de beneficii ale comunității.”

Organizația non-profit a lansat, de asemenea, un program care îi învață pe oameni cum să scrie CV-uri eficiente angajatorilor, cum să-și dezvolte abilități pentru a se descurca mai bine la interviurile de muncă și le oferă chiar consultanță financiară, legală și de muncă gratuită.

loading...

Add comment