Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sfat de la Jane Fonda: Atât timp cât aveți o locuință și suficienți bani pentru hrană nu mai trebuie să economisiți

Jane Fonda este actriță, scriitoare, activist politic, model și profesor de fitness american. A cunoscut faima în anii 1960, cu filme precum Barbarella și Cat Ballou. A câștigat două premii Oscar și a primit mai multe premii și alte nominalizări.

Atunci când ajungeți la o anumită vârstă nu mai este nevoie să economisiți, deoarece nu veți lua nimic cu voi, atunci când plecați din această lume.Este mult mai bine să cheltuiți banii pe care i-ați economisit de-a lungul vieții, bucurându-vă de excursii, vacanțe și lucruri care vă aduc plăcere.Nu trebuie să vă gândiți să economisiți o viața întreagă pentru copii sau nepoți, deoarece ei trebuie să devine independenți singuri.Doar nu vă gândiți că o să fie niște paraziți care așteaptă cu nerăbdare ziua în care veți muri sa primească moștenirea? S-ar putea ca banii voștri să nu mai aibă nicio valoare când nu veți mai fi.

Viața este scurtă, de aceea nu trebuie să vă frământați prea mult la ziua de mâine atunci când aveți un acoperiș sub cap și mâncare proaspătă.Atâta timp cât sunteţi sănătoşi și bine dispuşi, vă veţi face planuri și veţi aștepta cu nerăbdare ziua următoare.O zi din viaţă fără un moment de bucurie este o zi pierdută.O zi care aduce un moment de bucurie este o zi câștigată.

Trebuie să învățați să vă bucurați zi de zi de ceea ce aveți și ceea ce vă înconjoară.Încercați să aveți o stare pozitivă, să faceți mișcare cât de puțin în fiecare zi, să ieșiți din casă, să vă bucurați de soare, ploaie sau vânt, să mâncați alimente cât mai sănătoase și așa veți avea șansa să duceți o viață lungă și sănătoasă.Și nu uitați de prieteni. Ei sunt una din bogățiile vieții.Așa nu veți fi niciodată singuri.Faceți-vă prieteni, comunicați, iubiți, trăiți.Noi vă dorim în continuare o viață lungă și împlinită!

loading...

Add comment