Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Lămâie și bicarbonat de sodiu – secretul unui ten perfect.

De cele mai multe ori, produsele cosmetice care le găsim în farmacii sau magazine de cosmetice, conțin o serie de substanțe toxice care în timp pot afecta pielea.Unele femei nici nu bănuiesc ca niște ingrediente atât de ieftine și simple precum bicarbonatul de sodiu și zeama de lămâie pot face minuni pentru tenul lor.Iată cum se prepară!

Ingrediente:
1/2 lămâie
1 linguriță de bicarbonate de sodium

Mod de preparare:
Stoarceți sucul de lămâie într-o ceșcuță.Se amestecă apoi ingredientele în cantităţi egale, astfel încât să se poate forma o pastă. Amestecul obţinut se aplică cu degetele pe piele, printr-un masaj blând, realizat cu mişcări circulare. Asigurați-vă că masați toată fața, în special zonele critice, acolo unde pielea este sensibilă, roșie sau iritată, predispusă la coșuri sau acnee. Se lasă să acţioneze timp de 20 de minute, după care se clăteşte cu apă călduță și se sterge fața cu un prosop fin.

Tratamentul are efect calmant, tonifiant şi antiinflamator, ameliorând inflamaţiile şi coşurile. Pentru rezultate foarte bune, masajul se va face blând, pentru a nu afecta (irita) şi mai tare pielea afectată de acnee sau pielea sensibilă.

Bicarbonatul de sodiu extrage murdăria și toxinele din piele, iar sucul de lămâie strânge porii și redă strălucirea și luminozitatea naturală a pielii.Totodată sucul de lămâie conţine vitamina C, esenţială în lupta împotriva ridurilor. Împiedică acumularea de bacterii şi impurităţi şi păstrează tenul sănătos, în timp ce bicarbonatul exfoliează în profunzimea stratului de piele. Această mască se foloseşte o dată pe săptămână, pe tenul curăţat în prealabil.

loading...

Add comment