Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nivelul de acid gastric din stomac poate fi măsurat foarte ușor folosind doar o sfeclă

Cercetările au descoperit că, cu cât corpul îmbătrânește, cu atât secreția de acid gastric este mai mică.Stomacele noastre au un mediu acid acid natural pentru a descompune grăsimile și proteinele și, pentru asta, trebuie să existe suficient acid clorhidric, care este cunoscut și sub numele de acid gastric.

Dacă nu sunteți sigur dacă aveți un nivel normal de acid gastric stomacal, iată câteva simptome la care trebuie să fiți foarte atenți dacă există:

 • Senzație de arsură în intestin după mese, cunoscută și sub numele de arsuri la stomac;
 • Senzație de balonare după mese;
 • Flatulență după mese;
 • Indigestie;
 • Tulburări frecvente ale stomacului;
 • Constipație;
 • Diaree;
 • Infecții cronice intestinale sub formă de bacterii, paraziți;
 • Infecție cu candida cronică;
 • Mâncare nedigerată în scaune.

Dacă recunoașteți oricare dintre simptomele de mai sus, există un test folosind sfecla pe care îl puteți face acasă pentru a afla dacă aveți o aciditate gastrică scăzută.Tot ce trebuie să faceți este să beți 120 de ml de suc de sfeclă de trei ori pe zi, timp de trei zile la rând.Deoarece sucul de sfeclă este dulce atunci când este concentrat, diluați cu apă dacă doriți.De asemenea, puteți mânca o sfeclă mare, gătită sau crudă.Apoi verificați zilnic culoarea urinei, în special după consumarea sucului de sfeclă. Dacă urina este rozalie și tulbure, înseamnă că stomacul nu secretă suficient acid gastric.Dacă urina are culoarea normală și este clară, înseamnă că nivelul de acid al stomacului este suficient. Acidul gastric a descompus betalaina din sfeclă, prin urmare nu apare în urină.

Dacă stomacul nu secretă suficient acid gastric, poate cauza probleme precum sindromul de intestin sau hipermeabilitatea intestinală, unde la joncțiunile strânse ale intestinului, fragmente pot pătrunde pe pereții intestinului subțire, permițându-le să treacă în fluxul sanguin.Mai mult, va provoca inflamații în organism și vă veți îmbolnăvi mai ușor.

După ce ați stabilit care sunt nivelul dvs. de pH, iată câteva lucruri pe care le puteți încerca:

 1. Bea apă cu o jumătate de oră înainte de masă pentru a oferi stomacului tău un „tampon de apă” care pune în mișcare producția de mucoase care liniază și protejează stomacul de acizi.
  2. Adăugarea unei linguri de oțet organic de cidru de mere într-un pahar cu apă și apoi băut, ajută la reducerea gazelor și stimulează producerea de acizi digestivi.
  3. Folosiți un supliment probiotic bun.
  4. Adăugați condimente în dieta dvs., cum ar fi scorțișoara, ghimbirul, cardamomul, chimenul, coriandrul, chili și semințe de fenicul pentru a ajuta la pornirea focului digestiv.
  5. O lingură de ulei de nucă de cocos ajută zilnic să omoare bacteriile rele și candida din intestin.
  6. O lingură de miere dimineața pe stomacul gol, vă va ajuta la repopularea intestinului cu bacterii bune și la descurajarea bacteriilor rele.

Încercați o combinație a acestor lucruri timp de câteva săptămâni, apoi efectuați din nou testul și vedeți dacă aveți un rezultat urinar mai bun.Dacă mai vezi roșu în urină, este timpul să discutați cu medicul dumneavoastră.

loading...

Add comment