Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dragostea dintre bunică și nepoțel este pentru totdeauna

A fi bunica este cea mai mare bucurie a vieții.Să vezi prima dată copilul și să te îndrăgostești imediat de el, este o experiență ca nimic altceva. Vrei doar să-l protejezi. Să-l iubești. Să-l îmbrățișezi și să-l săruți. Vrei să fii acolo pentru fiecare moment, mare sau mic. Fiecare punct de reper. Mereu.

Sincer, mi-aș dori să pot să fiu bunică, înainte de a fi mamă. A fi bunic m-a învățat să am nesfârșite cantități de răbdare. Dar, cel mai important, am învățat să fiu în acest moment. Ceva ce n-am fost niciodată în stare să fac ca mamă. Poate pentru că am fost prins în stresul zilnic. Și în încercarea de a face totul „perfect” de care îmi dau seama acum nu este ceea ce este cel mai important.Orice ar fi, sunt prezentă în viața nepoților zi de zi. Și nu vreau să ratez un singur lucru.

Îmbrățisările și zâmbetele nepoților îți topesc inima de fiecare dată. Modul în care se aprind când te văd este cu adevărat cel mai bun medicament. Ei îți pot tranforma cea mai proastă zi, în cea mai frumoasă.Bunicii se gândesc la nepoții zi și noapte. Chiar dacă nu sunt alături de ei, aceștia sunt prezenți mereu în inima lor.

A fi bunic înseamnă ceva diferit pentru toată lumea, iar dragostea dintre bunică și nepoți este pentru totdeauna. Bunicile sunt ființele drăguțe, care întotdeauna își pun propriile lor necesități pe ultimul loc.Ele găsesc întotdeauna timp să asculte, să se joace, să meargă la plimbare, să râdă, să cânte, să citească.Ele găsesc timp întotdeauna pentru nepoții lor.Bunica este una dintre rarele personalități, pe care poți întotdeauna să te bazezi.Bunica este îmbrățișările calde și amintirile dulci. Ea ține minte toate realizările voastre și uită toate eșecurile și greșelile voastre.

Dragostea dintre bunici și nepoți este foarte puternică și nu are margini.Știm bine cât de așteptată este venirea pe lume a scumpilor nepoței de către bunici.Cu o bunica prin preajma, lucrurile se rezolva de la sine. In special pentru ca are atata iubire de oferit si atata timp de impartit cu nepotii ei.Nu există loc mai bun și mai protectiv, pentru a te simți ca o prințesă sau un prinț decât în brațele bunicilor.

loading...

Add comment