Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ce este sortit să fie al tău, va fi oricum și oricând

Cât de des luptăm și pierdem? Cât de des ne împiedicăm într-o lume care nu este destul de pregătită să împărtășească cu noi ceea ce dorim? De câte ori am încercat să grăbim, să împingem, să facem lucrurile să meargă așa cum vrem noi? Și de câte ori am eșuat?

Ei bine ceea ce am învățat, din nou și din nou, este că ceea ce trebuia să fie al nostru va veni, ceea ce este corect se va simți corect și nu va trebui să îl impunem.Adevărul este că viața nu merge întotdeauna conform planului nostru. Vom avea momente în care totul pare a fi perfect, iar apoi se va destrăma catastrofal. Vom fi cu cine credem că este predestinat pentru totdeauna și atunci vom privi neputincioși în timp ce relația se prăbușește. Vom continua cariera pentru care am sperat și ne-am rugat și vom descoperi că nu are sens. Ne vom ridica și apoi vom cădea. Și atunci cu timpul ne vom ridica din nou.

Dar în toate aceste momente, nu putem avea răspunsuri la fiecare întrebare în capul nostru. Nu putem înțelege ce se întâmplă, unde ar trebui să mergem, ce ar trebui să facem în fiecare secundă din fiecare zi. Nu putem ști ceea ce este corect sau bun.Trebuie doar să avem încredere – puterea noastră superioară, universul, în noi înșine. Trebuie să continuăm să mergem mai departe. Trebuie să știm că ceea ce este menit să fie în viața noastră își va găsi drumul către noi sau înapoi spre noi. Chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla când vrem.

Adevărul este că ceea ce este sortit să fie al tău, va fi oricum, oricând.Relațiile vor deriva, deoarece fac loc pentru oamenii potriviți. Dragostea va dispărea pentru că acel individ nu a fost menit să fie alături de noi pentru totdeauna. Locurile de muncă se vor schimba pentru a crea noi oportunități. Planurile se vor schimba complet, deoarece nu trebuie să fim blocați într-un singur loc.

Nu trebuie să pierdem timpul căutând și urmărind lucrurile care pleacă. În schimb, trebuie să urmăm ceea ce se simte corect și să avem încredere că, dacă este corect, se va întâmpla. Trebuie să înțelegem că Dumnezeu este alături de noi tot timpul și chiar dacă simțim că ne părăsește uneori, El este aici. Intotdeauna aici.Ce este sortit să fie al tău, oamenii, oportunitățile, slujbele, pasiunile, speranța vor veni când va fi momentul potrivit, când Dumnezeu știe că suntem pregătiți să acceptăm și ne bucurăm de ele.

loading...

Add comment