Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

“Când faci un bine cuiva, nu trebuie să ceri nimic în loc.”

Să fiu sincer, îmi place să fac lucruri pentru partenerii și prietenii mei. Nu mă aștept niciodată la nimic în schimb. Am plăcere din a face acel lucru.Cu toate acestea, dacă cineva face ceva pentru mine și este clar că aștepată să-i întorc ajutorul, atunci nu mă bucur din plin și nu simt că ajut pe cineva pentru că sunt generos, în schimb mă simt cumva dator. Dacă vă așteptați la generozitatea cuiva, nu mai este generozitate. În ceea ce privește acest aspect, dacă faceți ceva pentru a obține ceva în schimb, nu este generozitate.

Cu prietenii, iubiții, familia nu cred că aceasta este mentalitatea pe care ar trebui să o ai vreodată. Cu toate acestea, dacă observi că, oricât de multă amabilitate ai da acolo, anumite persoane pur și simplu nu o întorc niciodată, atunci ai tot dreptul să te aștepți mai bine și pur și simplu să le elimini din viața ta.Nu vă fie frică să cereți ajutor, în special să cereți persoanelor pe care le-ați ajutat în trecut. Vei fi surprins de ce vor spune oamenii că da.

Dar nu așteptați ceva în schimb. Fiți recunoscători pentru cadourile pe care le primiți înapoi, vor veni. Dar fiți recunoscători și pentru impactul pozitiv pe care îl aveți asupra vieții cuiva. Acest lucru este mai valoros decât a primi mulțumiri sau un cadou în schimb.Când faci bine, va trebui să fii sincer. Trebuie să fii sincer cu tine însuți. Nu vă concentrați deloc pe voi. Puneți în fața voastră acea persoană pe care o ajutați.Egoismul distruge măreția unei acțiuni.

Adevărul este că nu este vorba despre cât de mare a fost favoarea, ar putea fi cel mai mic lucru. Faci lucruri pentru că ai vrea să le faci nu din cauza presiunii sau a persoanei. De fiecare dată când faci ceva, oricât de mic sau lipsit de importanță ar putea apărea, în loc să gândești ce ai de gând să obții în schimb, faptele bune măresc și te întorc la tine atunci când le aștepți cel puțin.Generozitatea face ceva pentru altcineva și nu așteaptă nimic în schimb. Când ai o inimă bună, ajungi din moment ce te-ai mulțumit cu tot ceea ce faci.

loading...

Add comment