Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ne îmbolnăvim, în primul rând pentru că uităm să râdem, să ne bucurăm de viață

Ei bine, dacă nu știați până acum, râsul este un medicament puternic.Atrage oamenii împreună în moduri care declanșează schimbări fizice și emoționale sănătoase în corp. Râsul îți consolidează sistemul imunitar, stimulează starea de spirit, diminuează durerea și te protejează de efectele dăunătoare ale stresului. Nimic nu funcționează mai repede sau mai fiabil pentru a-ți readuce mintea și corpul în echilibru decât râsul.Umorul îți luminează sarcinile, inspiră speranță, te conectează la ceilalți și te ține la sol, concentrat și alert. De asemenea, vă ajută să eliberați furie și să iertați mai ușor.Cu atâta putere de vindecare și reînnoire, abilitatea de a râde ușor și frecvent este o resursă extraordinară pentru depășirea problemelor, îmbunătățirea relațiilor dvs. și susținerea sănătății fizice și emoționale. Acest medicament neprețuit este distractiv, gratuit și ușor de utilizat.

Râsul protejează inima și ține bolile la distanță. Îmbunătățește funcția vaselor de sânge și crește fluxul de sânge, ceea ce vă poate ajuta să vă protejați împotriva unui atac de cord și a altor probleme cardiovasculare.De asemenea, te poate ajuta chiar să trăiești mai mult. Un studiu realizat în Norvegia a descoperit că oamenii cu un puternic simț al umorului au trăit mai mult în comparație cu cei care nu râd la fel de mult. Diferența a fost deosebit de notabilă pentru cei care se luptă cu cancerul.Râsul stimulează și sistemul imunitar. Scade hormonii de stres și crește celulele imune și anticorpii care combat infecția, îmbunătățind astfel rezistența la boli.

Dar, mulți dintre noi uităm să râdem și să ne bucurăm de viață.Râdeți cât puteți și oricând aveți șansa.Asta nu înseamnă că este nevoie să treci prin viață făcând glume prostești sau făcând haz de ceilalți. Nu merge așa. Aici este vorba despre dezvoltarea unui simț al umorului care te face pe tine însuți fericit și te ajută să te bucuri de viață.

loading...

Add comment