Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cumpărați produse românești, nu îmbogățiți fermierii străini.Astfel susținem producătorul român și economia țării

Noi vă încurajăm să cumpărați produse românești, sa fiți foarte atenți la ceea ce alegeți să cumpărați, să susținem producătorii și fermierii români și totodată economia țării.Un medic veterinar cu multă experiență în spate, doctorul Mihai Petcu a construit o fermă de vaci, numită Agroindustriala Pantelimon.Ferma a devenit în scurt timp foarte cunoscută, datorită produselor autentice, iar Mihai a primit foarte multe oferte să o vândă, dar el a continuat să producă produse românești.

Calitatea produselor românești este în zilele noastre foarte cunoscută peste hotare și recunoscută de europeni.Mulți străini când ajung în România și mănâncă produse bio românești, cum ar fi brănza noastră, laptele, sunculița și multe altele ei se conving că avem alimente care ar putea face concurență celor mai scumpe bunătăți din lume.Și din păcate, prea puține sunt cunoscute, deoarece piața noastră este plină de „mizeriile” Europei.Mâncăm prea multe produse din import, nesănătoase și trecem cu vederea ingredientele care nici măcar nu le cunoaștem.Din păcate, produsele europene care ajung pe piața noastră alimentară nu sunt cele mai bune calitativ, lucru care s-a demonstrat recent, cu cantități importante de ouă cu salmonela aduse din Polonia.Să nu mai zicem, că există produse care sunt scoase din rezervele naționale, ajung apoi la noi pe piață cu un preț foarte mic și sunt consumate de sute de mii de români.

Sfatul nostru este să încercați să cumpărați produse românești, nu îmbogățiți fermierii europeni! Deși poate uneori sunt mai scumpe, aveți garanția că produsul este proaspăt și mai sănătos.Cumpărând o roșie românească aveți certitudinea că mâncați o roșie crescută în pământ și nu una pe vată minerală.În schimb, dacă cumpărați produse din import, contribuiți la îmbogățirea altor state, în timp ce economia noastră se duce pe râpă și ajungem să nu mai producem nimic.Și când îndemnăm lumea să consume produse românești nu este vorba de nationalism ieftin, ci de pragmatism: vrem sa mancam mai bine si sa traim mai bine? Consumand mai multe marfuri romanesti putem, usor, usor, sa facem asta.

loading...

Add comment