Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un chirurg dezvăluie câteva exerciții care îți pot vindeca coloana vertebrală înainte de a fi prea târziu

În ultimele decenii, timpul petrecut cu durerile de spate a crescut cu 54% în întreaga lume. Acest număr arată cât de important este să faci ceva înainte de a fi prea târziu.Nikolai Amosov a fost un chirurg genial, inventator și cel mai bine vândut scriitor, care a crezut că sănătatea noastră este în mâinile noastre.Abordarea sa sistematică ne poate ajuta să evităm probleme grave în viitor.Durerile de spate pot fi foarte stresante și chinuitoare și suntem fericiți să împărtășim în continuare cu dvs. exerciții recomandate de acest chirurg inovator.

Exerciții recomandate de Nikolai Amosov.
Chirurgul Amosov și-a creat propriul set de exerciții și a dovedit eficacitatea acestora prin propriul său exemplu, trăind o viață lungă și ajutând la vindecarea nu numai a coloanei vertebrale, ci și întărirea mușchilor și evitarea problemelor articulare.Acest renumit doctor a efectuat fiecare exercițiu de 100 de ori în ritm maxim! Întregul set de exerciții i-a luat aproximativ 30 de minute. Pulsul lui a atins 110-120 de bătăi pe minut, ceea ce este foarte aproape de antrenamentul aerob. Este recomandat să începeți cu 4-5 exerciții, făcând 10-15 repetări ale fiecăruia.

1. Exercițiu pe un scaun.


Culcați-vă pe un scaun cu fața în jos.Puneți mâinile în spatele capului.Țineți picioarele drepte.Îndepărtați-vă întregul corp și faceți-l paralel cu podeaua.Îndoiți-vă înapoi la partea inferioară a spatelui, pe cât posibil, ridicând torsul superior.Repetați de 10 ori

2. Îndoiri.


Culcați-vă pe spate.Mâinile ar trebui să fie de-a lungul corpului.Puneți picioarele în spatele capului și atingeți podeaua cu vărfurile.Repetați de 10 ori

3. Atingeți spatele cu palma.


Stați cu spatele drept, ridică mâna și adu-o în spate.Atinge omoplatul opus cu palma. Capul tău poate să împingă un pic înainte.Repetați de 10 ori cu fiecare mână.

4. Leagăn pe podea.


Întinde-te pe spate.Închideți genunchii cu mâinile și împingeți-i la piept.Începe să îți balansezi corpul înainte și înapoi.Repetați de 10 ori

 

5. Exercițiu pentru întărirea mușchilor spatelui.


Culcați-vă pe stomac.Mâinile ar trebui să fie drepte de-a lungul corpului.Ridicați capul și pieptul și țineți timp de 3 secunde.Repetați acest exercițiu de 3 ori.

loading...

Add comment