Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
dieta-ghimbir

Dieta perfectă pentru lunile de primăvară.Ghimbirul este ingredientul principal.

Ghimbirul este un ingredient foarte comun în bucătăriile indiene.Este cunoscut pentru aroma sa distinctă și proprietatea de reducere a inflamației. De asemenea, stimulează digestia și suprimă foamea.Datorită capacității sale de a suprima pofta de mâncare, se crede că ghimbirul ajută la promovarea pierderii în greutate.

Ghimbirul are în compoziție doi compuși care stimulează activitățile biologice atunci când sunt consumați.Proprietățile antioxidante ale ghimbirului luptă împotriva radicalilor liberi.Un mic studiu a constatat că persoanele care au consumat ghimbir au rămas mai săturate mai mult timp în comparație cu cei care nu au consumat. Ghimbirul are, de asemenea, un efect semnificativ asupra raportului șold-talie. Gingerolii din ghimbir stabilizează, de asemenea, nivelul zahărului din sânge.

O dietă perfectă pentru lunile de primăvară – apă cu ghimbir și lămâie.
Ghimbirul și lămâia, atunci când sunt consumate împreună, vă pot stimula metabolismul. Sucul de lămâie și ghimbirul acționează ambele ca un suprimator al poftei de mâncare, ceea ce te oprește de la îndoparea inutilă și, astfel, te ajută să slăbești.

Se curăță ghimbirul și se dă pe o răzătoarea mică.Se pune apa la fiert. Când clocotește se adaugă 2 lingurițe de ghimbir ras.Se lasă apoi să fiarbă 2-3 minute.Apoi se stoarce pur și simplu o lămâie în ceaiul de ghimbir și o puteți consuma în mod regulat.Acest lucru vă va ajuta să rămâneți hidratat și să vă simțiți mai „sătuli” pentru mai mult timp.Puteți bea apă cu ghimbir lămâie sau ceai cu ghimbir lămâie de două-trei ori pe zi pentru a maximiza beneficiile.

Ghimbirul are un efect termogenic care ajută la activarea metabolismului, făcându-l un arzător puternic de grăsimi.De asemenea, are componente puternice care scad nivelul zahărului din sânge și previn bolile de inimă. Consumul de ghimbir în fiecare zi poate regla producția de insulină la pacienții cu diabet. Datorită abilităților de scădere a colesterolului din ghimbir, previne bolile legate de inimă și accidentele vasculare cerebrale.

Ghimbirul poate fi consumat sub formă de ceai, adăugat proaspă în pudra de curry și apoi condiment pentru cartofi prăjiți.Puțin ghimbir poate fi adăugat și în smoothie-ul tău de dimineață, la fursecuri, prăjituri sau produse de patiserie.Deși este sigur să mănânci ghimbir în fiecare zi, medicii și nutriționiștii recomandă limitarea aportului zilnic la maximum 3-4 grame. În timpul sarcinii, consumul de ghimbir nu trebuie să depășească 1 gram pe zi. Ghimbirul nu trebuie administrat copiilor sub 2 ani.

loading...

Add comment