Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 femei celebre trecute de 50 de ani care nu au avut niciodată operații estetice

Suntem destul de obișnuiți ca celebritățile noastre să apeleze adesea la intervenții chirurgicale plastice pentru a arăta mai tinere. Ei bine, noi nu suntem contra intervențiilor chirurgicale de acest gen, dar considerăm că frumusețea naturală este mai plăcută. Dar chiar și așa, printre celebrități există femei care nu se tem de îmbătrânire și spun „nu” botoxului și bisturiului. Veți fi impresionați de povestirile unor modele populare și de actrițe care îmbătrânesc cu grație. Iată 10 dintre frumuseți, care deși au trecut niște ani între fotografii, ele arată la fel.

1. Sharon Stone.


Sharon Stone lucrează de 4-5 ori pe săptămână și cumpără creme de față. Într-un interviu, actrița a susținut că nu a avut niciodată o intervenție chirurgicală plastică.

2. Salma Hayek.


Frumusețe naturală, actrița Salma Hayek a spus în diferite interviuri, că nu a făcut niciodată o intervenție chirurgicală plastică.

3. Jodie Foster.


Jodie Foster crede că societatea modernă face ca femeile să se transforme în conformitate cu standardele de modă. Actrita este impotriva chirurgiei plastice si nu se teme deloc de riduri.

4. Andie MacDowell.


Andie MacDowell este sigură că nu are nevoie nici de botox, nici de facelift. Ea pur și simplu are grijă de pielea ei și duce un stil de viață sănătos.

5. Lauren Hutton.


Modelul top din anii ’70 este mandră de ridurile ei. Lauren arată magnific datorită uleiului de nucă de cocos pe care îl folosește de când avea 22 de ani.

6. Cindy Crawford.


Modelul de top are grijă de pielea ei și lucrează la sală în mod regulat. Cindy își face măști de microdermabraziune, folosește produse de protecție solară și produse de hidratare.

7. Julianne Moore.


Julianne Moore susține că nu-i pasă de îmbătrânire. Este ceva natural. Actrita face yoga si iubește antrenamentele cardio.

8. Meryl Streep.


Meryl Streep spune întotdeauna că este împotriva chirurgiei plastice. Privirea ei dovedește că femeile sunt ca un vin bun: ele se îmbunătățesc doar odată cu vârsta.

9. Michelle Obama.


Soția fostului președinte american nu și-a făcut încă nicio intervenție chirurgicală până acum. Cu toate acestea, ea nu spune nu, niciodată.

10. Halle Berry.


Actrița susține că nu a făcut niciodată o intervenție chirurgicală plastică. Halle Berry este un fan al sportului și a stilul de viață sănătos.

loading...

Add comment