Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pepenele verde ajută la prevenirea cancerului și este ideal pentru scăderea în greutate

Pepenele verde, deși este dulce, el nu împachetează o mulțime de calorii pe porție, iar conținutul ridicat de apă îl umple și revigorează, dar fără grăsimi sau colesterol. De asemenea, se mândrește cu mai mulți nutrienți valoroși care susțin un corp sanatos și tonifiat.Orice mâncare consumată în exces poate submina eforturile de scădere a greutății, dar va trebui să mâncați o mulțime de pepene verde pentru ca acest lucru să se întâmple.

Fructele și legumele ar trebui să reprezinte o proporție semnificativă din dieta ta cu conținut scăzut de calorii, deoarece au o mulțime de nutrienți și puține calorii pe porție și pot fi destul de satisfăcătoare.Alegerea pepene verde peste mâncarea junk vă poate economisi o mulțime de calorii.Două felii de pepene verde au 80 de calorii, dar fără grăsimi. Puteți să vă stingeți setea și să satisfaceți o plăcere dulce cu pepene verde, economisind totodată calorii.

Apa este o modalitate importantă de a vă menține corpul hidratat.Cu toate acestea, consumul de alimente care au un conținut ridicat de apă pot ajuta, de asemenea.Interesant este că, pepenii verzi sunt 92% apă.Mai mult, un conținut ridicat de apă este unul dintre motivele pentru care fructele și legumele te ajută să te simți plin și să nu mai ai senzația de foame continuă.

Conține compuși care pot ajuta la prevenirea cancerului.
Cercetatorii au studiat licopenul si alti compusi individuali de plante in pepene verde pentru efectele lor anticanceroase.Deși aportul de licopen este asociat cu un risc mai scăzut al unor tipuri de cancer, rezultatele studiului sunt amestecate. Cea mai puternică legătură pare până acum să fie între licopen și cancerele sistemului digestiv.Se pare că reduce riscul de cancer prin scăderea factorului de creștere asemănător insulinei, o proteină implicată în diviziunea celulară.

Este bun pentru piele și păr.
Doua vitamine din pepene verde – A si C – sunt importante pentru sanatatea pielii si a parului.Vitamina C vă ajută organismul să facă colagen, o proteină care vă menține pielea suplă și părul puternic.Vitamina A este de asemenea importantă pentru pielea sănătoasă, deoarece ajută la crearea și repararea celulelor pielii. Fără suficientă vitamină A, pielea poate să arate uscată.Atât licopenul cât și beta-carotenul pot, de asemenea, să vă ajute să vă protejați pielea de arsurile solare.

Pepenele verde este un fruct surprinzător de sănătos. Are un conținut ridicat de apă și oferă, de asemenea, multe alte substanțe nutritive importante, inclusiv licopenul și vitamina C.Aceste substanțe nutritive înseamnă că pepene verde nu este doar un tratament gustos cu calorii scăzute – este, de asemenea, foarte bun pentru sănătatea ta.

loading...

Add comment