Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
bautura-cu-sfecla

Băutura naturală cu sfeclă,lămâie,mere și ghimbir pentru detoxifierea colonului

Colonul sau intestinul gros acționează ca o depozitare și eliminare a deșeurilor din corp.Îmbunătățirea sănătății generale înseamnă să începeți cu un colon sănătos și sfecla roșie este un lucru grozav de adăugat pentru a vă îmbunătăți sănătatea colonului.

Conținutul ridicat de fibre alimentare care poate fi găsit în sfeclă este cel mai bun prieten al sistemului tău digestiv. Datorită conținutului de fibre, sfecla poate ajuta la eliminarea naturală a intestinelor de materii fecale vechi. Deci, dacă te simți constipat tot timpul, poate că sfecla te poate ajuta.Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți sănătatea sau dacă căutați o modalitate de a face o curățare a colonului, sfecla este cunoscută pentru proprietățile super-alimentare.Este încărcată cu vitamine și minerale care îmbunătățesc fluxul de intestine.

Sfecla roșie poate fi folosită pentru curățarea colonului prin adăugarea ei într-un suc detoxifiant.Sfecla combinată cu lămâie, mere și ghimbir pentru a face un suc poate fi folosită pentru curățarea colonului.Merele sunt pline de vitamina A și o sursă bogată de fibre.Rădăcina de ghimbir are, de asemenea, un complex de vitamine B,C și E.Pentru rezultate cât mai bune, este indicat să folosiți fructe cât mai naturale, fără pesticide.

Teoria curățării colonului este de a elimina toxinele cauzate de acumularea de alimente nedigerate.Sfecla roșie reprezintă o alegere foarte bună pentru acest aspect.Sucul de sfeclă are efecte digestive puternice, ce îl fac un remediu natural excelent și pentru constipație.

Această rețetă este bună de consumat și dimineața, când ziua ta este pe cale să înceapă.Dacă doriți mai multe porții, puteți echilibra ingredientele în consecință.Pe scurt, beneficiile de a avea sfeclă în alimentație sunt clare.Aceasta este ingredientul perfect pentru detoxifierea ficatului și curățarea colonului.Dacă ești prudent cu privire la sănătatea și la detoxifierea sistemului, nu mai aștepta și vezi cum poți încorpora sfecla în dieta ta.Este ușor de găsit, are un gust destul de bun și un plus grozav pentru colon.

Dacă doriți cu adevărat să vă îmbunătățiți, încercați să faceți din acest smoothie de detoxifiere a colonului și a ficatului o rutină zilnică de dimineață, împreună cu o dietă alimentară curată și cel puțin 30 de minute de exerciții zilnice. Acest lucru vă va stimula sistemul endocrin, care joacă un rol important în menținerea unui sistem digestiv sănătos.

loading...

Add comment