Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
usturoi-si-miere

O lingură de usturoi crud și miere pe stomacul gol ține la distanță gripa și multe alte boli

Consumul de usturoi crud cu miere pe stomacul gol, poate îmbunătăți starea generală de sănătate. Atât mierea, cât și usturoiul sunt unul dintre cele mai sănătoase ingrediente care pot fi adăugate în orice aliment.Există multe beneficii pentru sănătate ale mierii, precum și ale usturoiului.

Usturoiul și mierea sunt super alimente care, combinate, formează un remediu natural excelent pentru combaterea afecțiunilor precum răceala, gripa și alte boli.Compușii cu sulf prezenți în usturoi și nutrienții din miere exercită un efect anticoagulant și tonifiant asupra venelor, prevenind formarea trombozei și a varicelor.Au puterea de a controla colesterolul rău.Alicina din usturoi detoxifică sângele, elimină excesul de colesterol și reglează trigliceridele.

Usturoiul nu este doar o opțiune perfectă atunci când vine vorba de a adăuga aromă mâncărurilor, ci oferă și o listă lungă de beneficii pentru sănătate datorită proprietăților sale antioxidante puternice.Usturoiul are un compus cunoscut sub numele de alicină, care ajută la scăderea nivelului de colesterol, previne coagularea sângelui și s-a dovedit că are proprietăți anticanceroase și antimicrobiene.De asemenea, usturoiul are calorii scăzute, dar este foarte bogat în nutrienți.Conține mangan, vitamina B6, seleniu și fibre și este un amplificator natural al sistemului imunitar care ajută la combaterea infecțiilor.

Mierea este una dintre cele mai minunate substanțe naturale cunoscute omenirii. Mierea este un lichid dulce și sănătos produs de albine, iar consumată cu usturoi are o serie de beneficii pentru sănătate.Acestea variază de la a fi bogate în antioxidanți până la scăderea tensiunii arteriale și a colesterolului.

Cum se prepară amestecul.
Se iau câțiva căței de usturoi, se curăță și se pun într-un borcan de sticlă, cât să umple borcanul.Se toarnă deasupra mierea crudă, naturală.Se folosește o lingură pentru a îndepărta bulele.Și gata, ai un remediu natural excelent care poate fi preparat oricând acasă.Acum trebuie doar să-l lași la frigider sau în dulap, la temperatura camerei, câteva zile înainte de a-l consuma.Pentru a obține cele mai multe beneficii de la usturoi, ar trebui să-l folosiți întotdeauna crud. Gatirea usturoiului ii scade proprietatile nutritive.

Nu uitați că este foarte important să consultați medicul și să cereți părerea acestuia înainte de a consuma din acest amestec. Această combinație, deși este foarte sănătoasă, uneori poate duce la anumite efecte secundare la unii oameni.

loading...

Add comment