Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Acolo unde oamenii rănesc,Dumnezeu vindecă.

De multe ori, cele mai brutale și agonizante dureri din viața noastră sunt lucruri care nu sunt vizibile. Lucrurile care ne-au rănit cel mai mult ar putea fi păstrate un secret dacă vrei. Ele sunt răul ascuns, niște amintiri despre evenimente sau cuvinte din trecut care încă ne bântuie.Toată lumea are răni ascunse. Toată lumea are cel puțin o cicatrice emoțională din trecut.Vestea bună este că Dumnezeu vindecă toate rănile tale, chiar și cele ascunse.

Durerea poate să ne facă să fim extrem de consumați sau ne poate conduce să devenim unii dintre cei mai empatici oameni de pe Pământ.Însă, Dumnezeu alege să ne vindece de mai devreme sau mai tărziu.El va vindeca rana ta, fie în această viață, fie în viața următoare.Începeți prin a fi sincer cu privire la ceea ce are nevoie de vindecare. Nu veți experimenta niciodată vindecarea pe care o căutați până nu vă veți confrunta cu sentimentele. Există un adevărat proces de vindecare care începe cu mărturisirea.Dumnezeu știe cum te doare.El știe deja. Deja îi pasă. El deja te iubește. El vrea doar să fii sincer cu El.

Există o modalitate de a scăpa de răul din inima ta: Iertarea.Tu spui: „Dar ei nu merită să fie iertați!” Ai dreptate. Nu merită să fie iertați! Și nici tu! Nu meritați să fiți iertați, dar Dumnezeu v-a iertat. Nu-i ierta pentru că merită. Iartă-i pentru că ai nevoie de libertate și vindecare puternică care vine din iertare, indiferent dacă ești cel care dă sfârșitul dăruitor sau primește.Nu puteți continua viața dvs. atât timp cât sunteți blocat în trecut. Atâta timp cât țineți resentimente, sunteți blocat. Trebuie să fii dispus să ierti.

Avem un Dumnezeu bun și puternic, plin de compasiune și scop, care a consemnat deja răul tău și are un drum pașnic și plin de speranță pentru tine. Ar trebui să ne lăsăm răul cu Dumnezeu și să avem încredere că El știe cea mai bună cale de a ieși din durerea noastră.Țineți minte! Acolo unde oamenii rănesc,Dumnezeu vindecă rănile întotdeauna.Ai încredere în iubirea minunată a Lui și puterea sa.

loading...

Add comment