Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pisica,animalul magic care îți protejează sufletul și casa de energiile negative

Contrar, a tot ceea ce auzim despre pisică, aceasta este un animal cu o mare aură pozitivă.Ea este protectoare de spiritele rele și protejează atât stăpânul ei, cât și întreaga familie cu care locuiește, casa și împrejurimile în care se aventuriază.

Nu fi iritat când o pisică se freacă de tine. În cursul acestui act, ea împărtășește cu voi forța astrală, magia pe care o are.Dacă o împingeți, vă lipsiți de energia pozitivă pe care acest animal magic vroia să vă dăruiască. Cu pisicile nu există a doua oară.

Pisicile sunt protectori ai gospodăriei în care trăiesc, de spiritele rele.O prezență a pisicilor ajută chiar și atunci când cineva se mută într-o casă veche, unde au trăit alți oameni înainte.Când o pisică găsește spiritele rele în casă, pisica încearcă să-și stabilească intențiile și apoi „suge” duhurile rele și le îndepărtează complet din casă.Dacă găsiți că pisica vă uită la ceva sau stă la un colț al casei pentru perioade lungi de timp, indică existența unor spirite rele acolo.

Pisicile sunt canale prin care energia cosmică este transmisă încât pot duce o astfel de energie pozitivă în gospodăria în care trăiesc.De aceea, ele pot contribui atât de bine la bunăstarea și prosperitatea familiei lor umane. În Rusia există un ritual de a lăsa pisica în casă înainte de a se mută. Dacă casa este veche, pisica va elimina energia negativă rămasă de proprietarii din trecut. În cazul unei case vechi, pisica va atrage energii puternice în casă, deoarece acestea sunt folosite pentru a trăi în zonele de mare energie.

Pisicile au o mare putere magică care poate vindeca o persoană. Acest lucru este valabil pentru pisicile de orice rasă sau culoare.Ea se va aseza pe locul afectat si va face tot posibilul sa te vindece.Este cel mai ușor mod de vindecare. Pisicile sunt de asemenea cunoscute pentru a vindeca o viziune defectuoasă. Vindecătorii recomandă o pisică albă care se crede că are entități extraordinare de vindecare.

Dacă doriți să utilizați puterile magice ale unei pisici, este extrem de important să luați în considerare culoarea lor.
Negru.Pisicile negre sunt asociate cu puteri oculte, vrăjitorie, magie și protecție.Credeți sau nu, pisicile negre au o mare putere de a absorbi energia negativă și de a salva o gospodărie de problemele iminente. Prezenta lor aduce înțelepciunea și puterea judecății adevărate.
Gri.Energia lor pozitivă ajută la menținerea fericirii, iubirea norocului, pacea senzuală și stabilitatea emoțională.
Alb.Pisicile albe pot scuti stresul prin puterile lor puternice de vindecare. Aceste animale posedă energie care poate oferi o bună stare de sănătate oamenilor din gospodărie. În America, ele sunt legate de semne bune.
Trei culori.Sunt combinații de trei culori – soiuri de alb, roșu (moștenite de la părinți), negru adânc este legat de zeita triplă. Ele protejează familia de orice rău oriunde s-ar afla și atrag prosperitatea și fericirea.
Două culori.Legendele spun că aceste pisici sunt foarte prietenoase și sunt cele mai bune. Prezența lor dă gospodăriei înțelegere și înțelepciune de bun simț.

Pentru cei care doresc să aducă noroc și prosperitate în casa lor, pisica este animalul de companie ideal.Ele aduc astfel de vibrații care împiedică situațiile stresante și aduc umor și ușurință oamenilor care trăiesc în împrejurimile lor.

loading...

Add comment