Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă ești prea leneș să te ridici din pat dimineața poate fi un semn al inteligenței

Tentația de a dormi și de a lua o zi pentru a lenevi este ceva cu care ne-am confruntat cu toții, dar cei mai mulți dintre noi ne luptăm cu asta zilnic. Nimic bun nu vine vreodată de la a fi leneș, mai ales când toată lumea, relativ vorbind, se pregătește să înceapă ziua. Acestea fiind spuse, există un lucru bun despre a nu fi o persoană matinală… știința sugerează că ar putea fi un semn al inteligenței.Astfel noi vrem să împărtășim ceea ce are de spus acest studiu cu tine.

Studiul britanic numit, De ce bufnițele de noapte sunt mai inteligente , ne spune să ne uităm la strămoșii noștri. Potrivit cercetătorilor Satoshi Kanazawa și Kaja Perina, oamenii care se trezeau devreme se puneau mai devreme la culcare. Abateri de la norma, care a făcut parte din oameni de la început, înseamnă că oamenii care nu doresc doar să înceapă ziua sunt de fapt mai potriviți pentru viața modernă . Acesta este în sine un semn de inteligență. La urma urmei, alarmele pe telefon sunt o invenție relativ recentă.

Mai mult, faptul că nu dorește să se ridice din pat arată inițiativă în propria sa modă. Dacă avem o dorință clară de a ne asculta trupurile și de a nu fi ordonată în jur de un ceas, atunci arată că suntem independenți. Este de la sine înțeles că oamenii care doresc să doarmă sunt dispuși să își găsească propriile pasiuni și să vină cu propriile soluții .Cel puțin, rezolvarea problemei dorinței de a dormi cu mai mult arată că avem logică de bază, o înțelegere a cauzei și efectului și că nu respingem întotdeauna răspunsul evident.

Bufnițele de noapte tind să fie mai fericite decât oamenii matinali, potrivit unui studiu.

Un studiu de la Universitatea din Southampton a analizat modelele de somn de 1229 bărbați și femei, precum și circumstanțele socio-economice ale acestora. În general, oamenii care au mers la culcare la miezul nopții și s-au sculat după 8 dimineața, numiți „bufnițe de noapte”, aveau un nivel de venit mai ridicat și un stil de viață mai confortabil și mai fericit, mai ales când, comparativ cu oamenii de dimineață, .“

Din nefericire, acest lucru nu înseamnă că avem o trecere liberă doar pentru a ne cultiva viețile, așa cum este tentant așa cum este. Persoanele care petrec 12 ore sau mai mult în pat , care este cel puțin jumătate din zi, au prezentat un risc mai mare de deces prematur . Pentru comparație, cei cu cel mai mic risc au fost cei care au avut 8 ore de somn.

În cele din urmă, somnul este prea important pentru a fi ceva care ar trebui tratat ușor. Somnul ar trebui să fie nici prea mult, dar, de asemenea, nici prea puțin. Și cea mai bună parte este că nu trebuie să fii un geniu care să-și facă un somn bun … toți putem face asta.

loading...

Add comment