Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fiecare trebuie să știe aceste 10 utilizări ale aspirinei, este mai mult decât o simplă pastilă

Te-ai intrebat vreodata daca aspirina poate fi folosita pentru altceva decat pentru a calma durerea si febra? Ei bine, acest medicament obișnuit fără prescripție medicală are o mulțime de utilizări surprinzătoare pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc.Noi vom dezvălui în continuare 10 lucruri uimitoare pe care aspirina le poate face pentru dvs.

1. Tratează mușcăturile de insecte.
Aspirina ajuta la reducerea umflăturilor și calmează pruritul provocat de mușcăturile de țânțari. Puneți o aspirină într-o lingură de apă, lasați să se dizolve și aplicați în zona afectată timp de câteva minute.

2. Curăță pielea și oferă luminozitate tenului.
Aspirina conține un ingredient solubil în grăsimi utilizat în producerea de creme de lustruire și produse de curățare a pielii. Se amestecă 7 pastile de aspirină cu 3 linguri de iaurt și 1 lingură de miere. Aplicați pe fața curată și lăsați masca să acționeze timp de 15 minute. Acest tratament facial vă va lăsa pielea radiantă și netedă. Oferă un efect ușor de coajă, reducând cicatricile și petele și împiedicând înfundarea porilor.

3. Acționează ca un exfoliant.
Aspirina este un exfoliant excelent pentru a îndepărta celulele moarte de pe față. În plus, ajută la scăderea uleiului excesiv și la diminuarea porilor. Doar amestecați o pastilă cu apă și lăsați-o timp de câteva minute. Dacă aveți piele sensibilă, aplicați cu atenție amestecul pentru a evita iritarea pielii.

4. Elimină pielea moartă de pe picioare.
Aceste tablete ajută de asemenea la înmuierea tălpilor și la îndepărtarea ușoară a pielii moarte. Se taie 7 aspirine și se adaugă o jumătate de lingură de suc de lămâie pentru a forma o pastă. Aplicați amestecul pe talpa picioarelor și acoperiți-o cu o cârpă caldă. Lăsați timp de 10 minute, apoi exfoliați zonele dure cu piatră ponce.

5. Repară părul deteriorat.
Parul dvs. va beneficia de asemenea de utilizarea aspirinei. Pentru părul sănătos și strălucitor, dizolvați o pastilă de aspirină într-o ceașcă de apă caldă și aplicați pe părul curat. Lăsați timp de aproximativ 15 minute, apoi clătiți.

6. Îndepărtează petele de transpirație din haine.
Aspirina serveste, de asemenea, pentru a da viata noua pentru hainele tale. Aplicați o pastilă de aspirină dizolvată în apă caldă, pentru scoate petele de transpirație de pe haine și lăsați peste noapte. După aceea, spălați hainele ca de obicei și bucurați-vă de rezultat.

7. Curăță petele de pe cadă.
Dacă nu doriți ete de săpun care distrug estetica căzii, luați 5 pastile de aspirină și adăugați-le la lichidul sau soluția de curățare a băii. Presăriți întreaga zonă, lăsați timp de o jumătate de oră, apoi puteți îndepărta cu ușurință toată murdăria cu o cârpă.

8. Prelungește viața florilor.
Pentru a face florile proaspete tăiate să dureze mai mult în vasul lor, adăugați o tabletă zdrobită de aspirină în apă. Acest truc funcționează foarte bine pentru trandafiri, făcându-i să dureze mult mai mult și să fie într-o stare mai bună.

9. Elimină mătreața.
Pentru a scăpa de mătreața care nu este deloc plăcută, spălați-vă părul cu 2 pastile de aspirină zdrobite, amestecate în cantitatea normală de șampon.

10. Ajută la reducerea acneei.
Aspirina ajută la reducerea acneei datorită proprietăților sale antiinflamatorii. Pisați 2-3 pastile de aspirină și amestecați-le cu suc de lamaie. Aplicați amestecul pe cos și lăsați-l să stea câteva minute înainte de spălarea acestuia. Evitați utilizarea acestui amestec înainte de expunerea la soare.

Vă sugerăm să consultați medicul sau dermatologul înainte de a încerca aceste sfaturi.

loading...

Add comment