Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Felicitări! Alex Dima a salvat cu un singur material, 20.000 de hectare de pădure!

Alex Dima, cunoscut ca fiind prezentatorul emisiunii „România, te iubesc”, de la Pro tv a încercat de-a lungul timpului să schimbe diferite mentalități și comportamente prin ceea ce face. Prezentatorul de televiziune a trecut printr-o mare încercare a vieții în urmă cu câțiva ani, când soția sa a murit răpusă de cancer.

Alex spune despre meseria de jurnalist că nu este întotdeauna așa de ușoară pe cât pare, că are părți bune și părți mai puțin bune. Pe lângă faptul că îți petreci foarte puțin timp acasă, deoarece este o meserie solicitantă, mănânci ce apuci și când apuci, pe teren, este bine că, la sfârșitul zilei mai apar rezultate concrete.El povestește că a fost foarte mândru atunci când a salvat cu un singur material, 20.000 de hectare de pădure., a reușit să schimbe legea Siguranței Naționale, a construit un spital la Marie Curie și a ajutat la înființarea taberei Magic Camp. Acestea sunt câteva dintre realizările sale. Și chiar și așa, dupa ani in care a scos la lumina partea mai putin frumoasa a tarii sale, jurnalistul Alex Dima inca poate spune, cu sinceritate, ”Romania, te iubesc!”.

Alex Dima spune că este foarte impresionat de peisajele minunate pe care le avem în țara noastră. Pentru delta, pentru munti, pentru vai, pentru paduri, pentru oamenii faini din tara asta, care fac lucruri si imping Romania inainte. Alături de colegii sai, Paula Herlo, Cristian Leonte, Paul Angelescu, Rares Nastase si Cosmin Savu, Alex Dima eu au realizat și semnat o carte intitulata ”Romania, te iubesc”, aparuta la editura Humanitas, inspirata de cele mai bune reportaje si anchete video ale lor. Ei spun că fiecare material le lasă o bucată de viață, o bucată din sufletul lor și se bucură foarte mult că de acum înainte există și o variantă printată pe care oamenii o pot citi.

loading...

Add comment