Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu există diagnosticul depresie, există diagnosticul lipsă de iubire

Depresia este mai mult decât tristețe. Este o tulburare de dispoziție obișnuită, dar gravă, care necesită tratament. Aceasta provoacă simptome severe care afectează modul în care simțiți, gândiți și gestionați activitățile zilnice, cum ar fi somnul, mâncarea și munca.Când aveți depresie, aveți probleme cu viața cotidiană timp de câteva săptămâni. Doctorii numesc această afecțiune „tulburare depresivă” sau „depresie clinică”.

Depresia este o boală reală. Nu este un semn al slăbiciunii unei persoane sau al unei erori de caracter. Nu puteți scăpa de depresia clinică. Majoritatea persoanelor care suferă de depresie au nevoie de tratament pentru a se îmbunătăți.

Însă, sunt și psihologi care afirmă că pe parcursul a multor ani de practică, s-au convins că diagnosticul de depresie nu există, ci doar diagnosticul – lipsa de iubire.

Aceasta poate fi o parte a ecuației, dar nu este niciodată întreaga poveste.Mulți oameni, totuși, sunt disperați după iubire, dar nu știu cum să o găsească, fiind dezavantajați de izolarea cu care se confruntă. Singuratatea nu va fi fixată prin medicație. Fiecare om are nevoie de dragoste, de acea persoană care să-l asculte și să-l sprijine emoțional indiferent de situație. Omul trebuie să-şi realizeze singur fiecare necesitate de bază. Inițial trebuie să învețe să obțină iubirea şi aprobarea de la sine, iar apoi să le împartă cu ceilalți.

Ei bine, a fost bine documentat faptul că lipsa unui puternic sistem de susținere socială are un impact negativ asupra funcționării noastre mentale globale.Persoanele care au o persoană pe care se pot baza, s-au dovedit a se recupera mai repede de la depresie și chiar au o rezistență mai mare împotriva episoadelor viitoare de depresie.Deci, prin urmare, de cele mai multe ori persoanele care au parte de iubire și au o relație sănătoasă nu cunosc conceptul de depresie.

Lipsa de dragoste despre care se vorbește este, mai des o consecință a depresiei, decât a cauzei. Dacă ați avut o experiență care v-a supărat pe cineva pe care-l iubiți și, pe un nivel profund inconștient, v-ați reorientat ostilitatea spre interior din motive de protecție.De exemplu, atunci când cineva pe care-l iubim moare. Există numeroase astfel de scenarii fantastice inconștiente care implică ostilitate inhibată și redirecționată intern, ceea ce poate duce la diferite calități de depresie.

loading...

Add comment