Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Câteodată mi-aș dori să am inima de piatră.Nu pentru a-i răni pe cei din jur ci pentru a nu-i lăsa să ma rănească.

Cred că cineva descris ca având o inimă făcută din piatră ar fi o persoană precaută cu cei din jur, care a ales să fie rece, pentru a nu lăsa pe nimeni să se apropie de el sau de ea. Acesta este, de obicei, cineva care a fost rănit și se teme să fie rănit din nou și, prin urmare, a ales să pară rece și lipsit de inimă.Dar atunci când este singur, el sau ea este vulnerabil și speriat și a construit ziduri în jurul inimii sale pentru ca durerea să nu se apropie de el.

Mulți oameni ar putea pretinde că nu le pasă, că au inima de piatră.Dar defapt nu este așa, ei au învățat cum să-și ascundă propriile sentimente pentru a se proteja, deoarece oamenii i-au rănit.Dacă ai o inimă bună, oamenii pot profita de acest lucru, poți fi vulnerabil și poți fi mult mai usor rănit.

Cu toții am fost răniți. Nu poți fi un adult sau un adolescent viu în ziua de azi care nu a suferit un fel de durere.Poate cineva te-a rănit fizic sau emoțional.Doare, știu.Dar fiecare situație pe care ai întâlnit-o în viață te-a făcut să devii persoana care ești astăzi.Sunt situații în care suntem umiliți, dezamăgiți, trădați, înșelați sau am suferit pierderea unei persoane dragi.Toate aceste lucruri te vor afecta, îți vor distruge așteptările și speranțele, dar îți vor provoca și dureri de inimă.În general, aceste lucru se datorează faptului că cineva ne-a luat în primul rând încrederea, ne-am încredințat în cuvântul lor până la sfârșit și am crezut că toate acțiunile lor sunt cinstite și sincere, dar descoperim apoi că, în realitate, totul a fost contrariul.Apare neîncrederea, apoi furia, tristețea, sentimentul că ne-am umilit pe noi înșine.

„Cel mai grav pacat savarsit fata de semenii nostri nu este de a-i uri, ci de a fi indiferenti fata de ei. Aceasta e esenta neomeniei”. Așa spune un citat celebru a lui George Bernard Shaw.

Trăim într-o lume în care este dificil să găsești oameni care sunt onești și dispuși să iubească și să fie iubiți cu adevărat. Chiar dacă le depășim, există anumite răni care au capacitatea de a ne provoca dureri atunci când suntem cei mai vulnerabili.Când ne simțim pierduți sau tristi, când nu putem împărți anumite aspecte ale identității noastre.Atunci este momentul când ne-am dori cel mai mult să avem o inimă de piatră, pentru a nu putea fi răniți atât de ușor.

loading...

Add comment