Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Baiețel de doi ani, în coma după ce a fost mușcat de o căpușă. Boala rară pe care a dezvoltat-o

O mamă din Kentucky, Sua spune că fiul ei a fost lăsat inconștient după ce a atins o boală rară și potențial mortală din cauza unei mușcături de căpușă.Kayla Oblisk a spus că fiul ei de 2 ani, Jackson, a intrat în comă și a dezvoltat un caz de febră reticentă numită „Rocky Mountain”, o boală infecțioasă rară, după ce a fost mușcat de o căpușă.

Mama băiețelului povestește că nu s-a panicat atunci când a văzut că fiul ei a fost mușcat de o căpușă,deoarece a înlăturat-o imediat.N-a crezut că se poate întâmpla altceva în acel moment.Familia nu s-a gândit prea mult la asta la început, dar au început să-și facă griji abia când Jackson a început să facă o febră. Oblisk l-a dus la doctor când a început să observe pe tot corpul său pete de culoare roz deschis.

„Copilul meu nu se mai ridica, nu mai mânca, nu mai bea apă și face o febră de 40 de grade. Nu am mai putut să-i fac facă nimic, dacă îl atingeam, țipa”, a povestit mama lui Jackson, Oblisk.

Când a ajuns la spital, medicii i-au spus că Jackson ar putea avea febra Rocky Mountain, dar Oblisk a spus că este prea rară această boală să crezi că o are. Șansa de a obține această boala bacteriană este una din 20.000.Medicii au făcut teste suplimentare si rezultatele le-au confirmat banuielile.Boala rară l-a lăsat pe tânărul Jackson inconștient timp de aproape o săptămână.S-a trezit chiar a doua zi, dupa aniversarea lui.

Oblisk, mama băiatului a spus că Jackson este pe cale de ameliorare, dar acum se luptă să-și plătească facturile medicale.Familia sa a creat o campanie GoFundMe pentru ca oamenii care doresc și pot să ajute la cheltuieli.

Simptomele bolii „Rocky Mountain”.
Semnele și simptomele timpurii sunt febră și cefalee. Cu toate acestea, boala poate progresa rapid la o boală gravă și care pune viața în pericol. Consultați-vă medicul dacă simțiți schimbări după ce ați fost mușcați de o căpușă sau ați fost în pădure sau în zone de munte unde trăiesc de obicei căpușe.Semnele și simptomele mai pot include și greață, vărșături, dureri de stomac, dureri musculare și lipsa poftei de mâncare.

loading...

Add comment