Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
coji de oua

Nu vei arunca niciodată cojile de ouă după ce vei citi asta

Cojile de ouă pot fi foarte eficiente și utile într-o varietate de scopuri, de la grădinărit și până la îngrijirea personală.Iată câteva moduri în care le poți folosi:

Îngrășământ pentru plante.
Cojile de ouă zdrobite sau măcinate pot fi folosite ca îngrășământ pentru plantele de grădină. Acestea conțin calciu și alte minerale benefice pentru sol. Pulverizează sau împrăștie cojile de ouă în grădină sau amestecă-le cu compostul pentru a îmbunătăți sărăcia solului.

Detergent natural pentru vase.
Cojile de ouă măcinate fin pot fi folosite pentru a curăța vasele. Amestecă-le cu puțină apă și detergenți pentru a obține o pastă abrazivă care îndepărtează reziduurile de grăsime și mâncare de pe vase.

Îndepărtarea petelor de cafea și ceai.
Cojile de ouă măcinate pot ajuta la îndepărtarea petelor de cafea sau ceai de pe cești și vase. Amestecă puțină apă cu coji măcinate, formează o pastă, aplică-o pe pete și freacă ușor.

Pentru a ascuți cuțitele.
Marginile ascuțite ale cojilor de ouă pot fi folosite pentru a ajuta la menținerea ascuțimii cuțitelor. Trebuie să freceți ușor lama cu cojile de ouă pentru a îndepărta micile imperfecțiuni.

Cresterea nivelului de calciu in dieta.
Cojile de ouă conțin calciu. Le poți sparge, măcina și adăuga la mâncăruri sau smoothie-uri pentru a crește aportul de calciu.

Curățarea și abraziunea naturală.
Cojile de ouă măcinate pot fi folosite pentru a curăța și abraziunea în diverse scopuri casnice, cum ar fi pentru a îndepărta murdăria de pe aragaz sau chiuvetă.

Rețete de sănătate pentru animale de companie.
Cojile de ouă măcinate pot fi adăugate la hrana animalelor de companie pentru a le furniza calciu. Asigură-te că le mărunțești bine pentru a evita orice risc de tăiere a gâtului animalului.

Este important să menționăm că, atunci când folosești cojile de ouă în scopuri casnice, asigură-te că le cureți bine și le speli pentru a evita orice risc de contaminare cu bacterii, cum ar fi Salmonella. De asemenea, este important să nu le folosești în locul recomandărilor medicale sau a produselor specializate în cazul unor afecțiuni sau nevoi specifice de sănătate.

loading...

Add comment