Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
recolta-de-castraveti

6 trucuri simple pentru a avea o recoltă bogată și proaspătă de castraveți tot sezonul verii

Plantarea castraveților nu este o tehnică tocmai dificilă.Cel mai bun moment pentru a culege castraveți poate varia între diferitele soiuri. În general, majoritatea sunt gata pentru recoltare între 50-70 de zile după germinare și vor continua să producă tot sezonul.În ceea ce privește ora din zi, este întotdeauna mai bine să colectați orice tip dimineața devreme, când este răcoare.Indiferent de tip, un castravete care este gata de recoltat va fi ferm și va avea o culoare profundă și bogată.Castraveții vor produce o recoltă continuă până când vor muri, de obicei din cauza înghețului de la începutul toamnei.

Iată în continuare câteva sfaturi și trucuri simple despre cum să faceți corect lucrurile pentru a avea o recoltă bogată și proaspătă de castraveți tot sezonul verii.
1.Castraveții au nevoie de multă lumină solară pentru a produce o recoltă excelentă. Castraveții se bazează foarte mult pe fotosinteză pentru a construi viță de vie puternică, robustă și productivă. Localizați-vă cultura într-o zonă care primește minim 8 ore de lumină solară în fiecare zi. Și dacă este posibil, asigurați-vă că plantele de castraveți primesc lumina soarelui devreme dimineața.

2.Castraveții au nevoie de udare constantă pentru a se dezvolta.Dacă frunzele încep să se ofilească sau să se îngălbenească, nu primesc suficientă apă. Cu cât planta primește mai multă apă, cu atât este mai productivă.

3.Castraveții nu trebuie plantați lângă cartofi.
Cartofii eliberează în sol o substanță care împiedică foarte mult creșterea castraveților. Și plantarea lor în apropiere poate avea efecte devastatoare asupra recoltei de castraveți.

4.Solul castraveților trebuie să fie bogat, dens în nutrienți.Solul trebuie să fie ușor și aerisit, astfel încât rădăcinile lor să poată crește cu ușurință, în timp ce excesul de apă se poate scurge rapid.

5.Pentru o recoltă sănătoasă, plantați ridichi lângă castraveți.
Ridichile sunt extrem de beneficii dacă sunt plantate lângă castraveți.Când sunt cultivate lângă, ridichile ajută la respingerea insectelor dăunătoare precum gândacii de castraveți și afidele care atacă plantele fragede de castraveți.

6.Nu plantați castraveții în același loc în fiecare an.
Castraveții, la fel ca și roșiile și ardeii, pot dezvolta cu ușurință boli transmise de sol atunci când sunt plantați în același spațiu an de an.De aceea, trebuie plantați într-o nouă locație din grădină în fiecare sezon.Acest lucru permite refacerii solului, minimizează bolile și reduce posibilitatea de infestare pe termen lung.

loading...

Add comment