Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Studenții din Constanța au castigat Concursul organizat de NASA

Elevii romani sunt printre cei mai buni din lume, iar acest lucru se vede de fiecare data cand participa la un concurs international, pentru că vin acasă cu premii. Indiferent de ce concurs este vorba, elevii nostri reusesc sa se facă remarcati. Deși sistemul nostru educațional este atat de criticat în Romania, elevii nostri sunt extrem de buni si apreciati. Este adevarat ca este si meritul parintilor care au grija ca acesti copii sa invete si sa faca tot ce este nevoie pentru a ajunge oameni in viata.

Cosma Bianca-Maria și Constantinescu Mihaela, studente la Liceul Ovidius din Constanța, au câștigat premiul cel mare al concursului de design al spațiului Ames Space Settlement NASA 2018 cu proiectul lor Cicada.Proiectul consta într-un habitat uman care se afla pe orbita Pământului. Habitatul dispunea de un lanț hotelier și un parc. Proiectul susținea atât viața în spațiu cât și tursimul în spațiu. Elevele au reușit să treacă de 20 de țări, impresionând juriul cu proiectul lor. Aproximativ 10.000 de studenți din mai mult de 20 de țări au participat la ediția din acest an a competiției, cu aproximativ 2.500 de proiecte.

De asemenea, proiectul individual al lui Adi Elif, student la Liceul Ovidius, a câștigat Premiul I pentru Premiul literar. Proiectul se numește Exchange on Amasia.Alți studenți români au câștigat și al doilea și al treilea premiu, precum și mențiuni onorabile la concursul NASA.

De acum nu rămâne decât să le felicităm pe aceste eleve și să le urăm mult succes în continuare și cât mai multe reușite în. Să sperăm că dacă au prins gustul victoriei, să-și dorească din ce în ce mai multe premii de acum înainte. Cu siguranță, aceste premii le deschid o ușiță spre un viitor strălucit.

loading...

Add comment