Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

A iubi din toată inima,nu este ceva greșit.Greșit este atunci când închidem ochii și gândim că suntem iubiți la fel.

Probabil că am experimentat cu toții măcar o dată în viață, să iubim pe cineva care nu ne iubește înapoi.Să fii într-o situație de dragoste unidirecțională, să închizi ochii și să crezi că ești iubit.Nu numai că ești consumat cu adorație, dar ești și consumat de durerea care însoțește iubirea neîmpărtășită.Se simte ca o tortură.

Da, este greșit să iubești pe cineva care nu te iubește, pentru că, din punct de vedere tehnic, îți pierzi timpul alergând după cineva care, în mod clar, nu are niciun interes pentru tine, mai degrabă decât să te concentrezi pe cei care au un interes pentru tine. Este o greșeală pe care ți-o faci singur, negându-ți instinctul uman.Niciodată nu este greșit să iubești pe cineva, dar este groaznic să încerci să-ți forțezi dragostea către acea persoană dacă nu este interesată.Este zadarnic să încerci să „câștigi” dragostea cuiva atunci când este clar că persoana nu împărtășește aceleași sentimente cu tine.

Realitatea este că nu poți controla sentimentele cuiva.Oricât de mult încerci, oricât de mult ți-ai dori, dacă nu simte asta pentru tine, nu o va face niciodată.Nu poți câștiga dragoste. Ce rost are să urmărești pe cineva care nu dorește să-ți ofere șansa iubirii.

Dacă aveți de-a face cu dragostea neîmpărtășită, singurul răspuns este să vă aruncați iubirea asupra voastră, chiar dacă respingerea are tendința de a ne face să simțim contrariul.Mai bine să faceți un pas înapoi, să contemplați, să raționalizați și să plecați mai departe. Nu merită să pierzi timpul cu cineva care nu te iubește la fel cu îl iubești tu. Doar mergeți mai departe.Iubirea adevărată este dată liber, nu „câștigată”.Ai voie să simți cu adevărat dragostea, dar este într-adevăr trist că nu primești aceeași iubire în schimb.Este crucial să stai să te chinui într-o relație în care nu ești iubit, ținând o torță pentru ceva ce nu se va aprinde niciodată.

loading...

Add comment