Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De ce decizia de a nu te căsători niciodată este cea mai înțeleaptă pe care o poți face

Dacă intenționați să vă căsătoriți cu partenerul dvs. sau sunteți singur, dar disperați să aveți o nuntă masivă într-o zi, opriți-vă chiar acolo. Să te căsătorești poate fi cea mai gravă decizie pe care o faci, evitând-o cu totul, este probabil cea mai deșteaptă și iată de ce.

Este complet inutil.
Desigur, a fost o necesitate mai îndelungată în istorie, când căsătoria a fost folosită pentru a împrăștia terenuri și bani între familii și pentru a asigura viitorul luminos pentru femeile căsătorite sau așa au fost conduse să creadă, dar singurul avantaj concret pentru căsătorie aceste zile este reducerea impozitelor.

Aceasta exercită o presiune suplimentară asupra relației.
Când te afli într-o relație cu cineva, chiar dacă e pe termen lung, poți să te îndepărtezi de ea, atunci când se termină relativ ușor, din punct de vedere tehnic. Cu toate acestea, atunci când sunteți căsătoriți, ideea de a pune capăt relației devine mult mai intensă și veți sfârși să rămâneți și încercați să faceți lucrurile mult mai mult decât ar trebui pentru că sunteți căsătoriți și credeți că trebuie.

Nunțile costă mult prea mulți bani.
Având în vedere că o nunta costă aproape 20.000 de dolari, este suficient un motiv pentru a renunța la nuntă.Cu excepția cazului în care sunteți bogat murdar și / sau urâți ideea unei nunți mari și intenționați să fugiți, veți sfârși prin compromiterea visului vostru de nuntă de basm sau veți ajunge în datorii care vă vor urma pentru restul viata ta. Imaginați-vă ce ați putea face cu acești bani.

Divorțurile sunt prea scumpe.
Este posibil să fie implicată întreținerea copilului sau a soțului, plus costul obținerii divorțului însuși, plus banii de care aveți nevoie pentru a vă deplasa în propriul loc / cumpărați jumătate din casa dvs. înapoi sau orice … nu merită durerea de cap.

Nu aveți nevoie de o bucată de hârtie pentru a vă dovedi dragostea.
Serios, dacă credeți că un certificat de căsătorie este o dovadă concretă că veți fi împreună pentru totdeauna, vă încurajez să reveniți la realitate.

loading...

Add comment