Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum iubesc cei din zodia Vărsător

In dragoste, un Varsator trebuie sa-si pastreze o anumita independenta.Prietenia este o componentă cheie a relațiilor romantice cu acesta. Sunt deseori atrași de enigme și tipuri misterioase, cărți închise ale căror pagini le place să găsească o cale de a le deschide și de a le citi. Varsatorul este tolerant si generos într-o relație. Ei dau la fel de multă libertate pe care se așteaptă să o aibă.Ei sunt adesea reticenți să se angajeze într-o relație, dar când o fac, ei sunt parteneri foarte loiali și devotați.

Vărsătorii sunt parteneri foarte buni deoarece sunt atât de toleranți, ușor de împăcat, nu sunt niciodată geloși sau nerezonabili, niciodată agresivi sau prea superiori. Pur și simplu solicită respectarea intimității lor, ceea ce este unul dintre cele mai importante lucruri pentru ei. El caută la o relație și un prieten și un iubit.Un idealist care crede in dragostea adevarata, Varsatorul cauta un prieten si cel mai bun suflet in partenerul său de viață. El este un suflet inteligent, amuzant și fermecător, care este magnetic și fascinant. Glamourul distant al unui Varsator atrage ca un magnet.

Vărsătorii au o poveste romantică, se așteaptă la neobișnuit, se amestecă cu un stil clasic futurist, rafinat de romantism.Un semn loial și iubitor, majoritatea Vărsătorilor sunt creaturi excentrice. Ele sunt diferite și sunt atrase spre alte persoane care sunt și ele diferite. Îi place să găsească un partener la fel de misterios.

Vărsătorii sunt plini de surprize distractive, incitante și pline de neobișnuit.Pentru ca un Vărsător să fie îndrăgostit, înseamnă o legătură profundă cu mințile partenerilor, cu conversații intelectuale frecvente și pline de viață. Foarte loiali și generoși, nu se certă niciodată asupra problemelor minore.

loading...

Add comment