Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De ce fiecare femeie are nevoie de o prietenă bună

Femeie sunt și ele oameni și uneori au nevoie să vorbească, să riște și să depună eforturi mari pentru a merge mai departe. Având o prietenă foarte bună este uimitor pentru o mulțime de motive, în special acestea.

1. Ea va fi întotdeauna sinceră cu tine.
Onestitatea este importantă și este singura modalitate de a merge înainte. Luarea în considerare a sentimentelor oamenilor este foarte importantă, da, dar este important să le spui și altora cum te simți.Amintiți-vă, prietenii adevărați nu vă vor spune ce vreți să auziți, ei vă vor spune ce trebuie să auziți.

2. Ei nu-i va fi teamă să-ți spună ceea ce gândesc alții.
Nu-i este frică să-și vocalizeze gândurile, chiar dacă sunt puțin negative. Dacă cineva este nepoliticos, îi va întreba deschis de ce. Este important să știi că cineva care cere răspunsuri și nu se va abate de la o confruntare.O prietenă cea mai bună va fi dovada că nu trebuie să vă fie frică să începeți conversațiile și să cereți mai mult.

3. Te va asculta întotdeauna.
Indiferent dacă ești supărată pe partenerul de viață sau pe șef, în genral, cel mai bun prieten va fi acolo pentru a-ți oferi sfaturi și vorbe bune care vă vor ajută să vă rezolvați problemele.Gândește-te în felul acesta, a avea o prietenă bună este ca și cum ai avea un terapeut care e mereu la dispoziția ta.

4. Îți va păstra secretele.
Prietena cea mai bună îți va ține secretele în siguranță și vă va elibera umerii de greutatea pe care o purtați.În ea vei putea găsi sprijin și încredere.

5. Ea te va motiva îndiferent de situație.
Cea mai bună prietenă te va ridica, te va ridica de față și îți va spune privindu-te în ochi: „Ești inteligentă, ești bună, ești importantă.” Și este adevărat, pentru că toate suntem. Acum ieși de acolo și cucerește lumea!

loading...

Add comment