Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 exerciții pentru un abdoment plat pe care le puteți face chiar și în timp ce stați pe scaun

Pentru a obține un corp potrivit înainte de vară, trebuie să mergem la sală. Dar, uneori, nu avem suficientă voință sau timp să ne ridicăm să ne mobilizăm și să facem asta. Soluția la această problemă este destul de simplă. Încercați să faceți aceste exerciții în timp ce stați pe un scaun. Le puteți face în birou sau în fața televizorului la domiciliu.

1. Încălzirea.


Acest exercițiu ajută la încălzirea muschilor, deoarece chiar dacă antrenamentul durează 5 minute, trebuie să fim pregătiți.
Stați la marginea unui scaun, înclinați ușor coprul înapoi contractând abdomenul și ținându-vă spatele drept. Spatele dvs. poate atinge spatele scaunului, dar nu vă puneți greutatea pe el.Întoarceți-vă încet la poziția de plecare.Faceți 10-12 repetări.

2. Răsuciri de trunchi.


Acest exercițiu implică mușchii oblici și îi ajută să devină puternici.
Poziția de pornire aici este aceeași.Îndoiți-vă brațele și puneți-le în spatele capului.Rotiți trunchiul spre dreapta. Păstrați-vă picioarele și șoldurile drept și liniștit. Țineți apăsat timp de 3 secunde și rotiți spre stânga.Faceți 10 repetări pentru fiecare parte.

3. Înclinări.


Acest exercițiu funcționează pe abdomen la fel ca abdomenele clasice.
Puneți-vă mâinile în spatele capului, prindeți degetele.Înclinați lent înainte și reveniți înapoi. Nu vă ajutați cu brațele când înclinați.Faceți 15 repetări.

4. Trageți genunchii spre piept.


Acest exercițiu funcționează pe mușchii oblici, musculatura abdomenului și chiar pe mușchii șoldului.
Poziția de plecare: stați pe un scaun cât mai confortabil.Trageți un picior îndoit în piept, luați genunchiul cu mâinile și rămâneți în această poziție timp de 3 secunde.Reveniți la poziția de pornire.Reveniți la poziția de pornire.

5. Trageți genunchii în piept și îndreptați-vă picioarele.


Pentru a avea un abdomen plat, trebuie să vă implicați picioarele. Asigurați-vă că scaunul este stabil înainte de a începe.Înclinați-vă și puneți picioarele împreună.Trageți genunchii în piept și țineți timp de 3 secunde.Acum îndreptați picioarele și țineți-le timp de 3 secunde așa.Îndoiți încet genunchii și le trageți în piept, îndreptați-le din nou.Repetați acest exercițiu de 10 ori.

6. Rotiri ale genunchilor.


Acest exercițiu funcționează foarte bine pentru abdomen.
Poziția de plecare: aceeași ca în exercițiul anterior.Trageți genunchii îndoiți în piept.Începeți să rotiți picioarele. Asigurați-vă că întregul picior funcționează (nu doar degetele de la picioare) deoarece este cel mai bun mod de pompare a abdomenului.Faceți 10 rotații pentru fiecare parte.

7. Forfecări.


Acest exercițiu de șase pachete implică și mușchii șoldului.
Întoarceți-vă în scaun și țineți-vă mâinile pe ambele părți ale scaunului.Ridicați picioarele drepte și începeți să vă răspândiți picioarele în lateral, apoi traversați un picior peste celălalt în mijloc.Faceți acest exercițiu timp de un minut.

Avantajul acestor antrenamente așezate este simplitatea lor. Dar dacă doriți să scăpați de excesul de greutate, trebuie să vă amintiți și de dieta. Aceste sfaturi vă vor ajuta să atingeți obiectivele mai repede cuajutorul unei diete echilibrate și sănătoase.

loading...

Add comment