Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un nou studiu constată – consumul de cafea și alco0l pot fi cheia longevității

Cine are nevoie de fântâna tinereții când ai o cafea și alcool? Cu toții ne dorim să trăim cât mai mult timp cât putem.De multe ori, descoperirile de sănătate ne pot descuraja să ne bucurăm de lucrurile care ne aduc bucurie. Un nou studiu al Institutului UC Irvine pentru deficiențe de memorie și tulburări neurologice este aici pentru a schimba toate acestea. Studiul a constatat că, în mod moderat, consumul de cafea și alcool pot scădea efectiv șansele de deces prematur.Ideea că băuturile tale preferate te pot menține în viață și sănătos în anii 90 se pare contraintuitivă, dar știința există.

Din 2003, studiul a urmat mai mult de 1.600 de oameni în anii ’90 pentru a determina care obiceiuri ale lor ar putea contribui la longevitatea lor. Alcoolul și cafeaua au fost verificate ca obiceiuri pe care cei sănătoși i le împărtășesc.Studiul a constatat, de asemenea, că oamenii care au fost puțin supraponderali în anii 70 au înflorit în anii 90. Nu numai că puteți trăi mai mult, dar puteți sări și peste dieta!

Dacă întrebați persoane mai în vârstă care este secretul lor de a trăi o viață lungă, puteți obține niște răspunsuri amuzante. Toată lumea are propriul lor ceva special.De obicei, lucrurile despre care ni se spune că sunt „bune” pentru noi nu coincid cu lucrurile de care ne bucurăm.Un nou studiu efectuat de cercetatorii de la Institutul UC Irvine pentru tulburari de memorie si tulburari neurologice s-ar putea foarte bine sa schimbe acest lucru.

Cercetatorii au efectuat un studiu in curs de desfasurare care a analizat pana acum peste 1.600 de persoane in varsta de peste 90 de ani. Participantii viziteaza un doctor de doua ori pe an, raspund la intrebari despre sanatatea si stilul lor de viata si fac diferite teste fizice si neurologice.Studiul a constatat că consumul a unei porții de alcool pe zi scade șansele de deces prematur cu 18%. Sună ca un motiv destul de bun să pui gura pe alcool.Ceea ce este interesant în legătură cu această constatare este că cercetătorii nu pot spune prea bine de ce este așa.

„Nu am nici o explicație pentru aceasta”, a spus dr. Claudia Kawas, unul dintre cercetătorii principali ai studiului, în conformitate cu Constituția jurnalistică din Atlanta , „dar cred cu tărie că băutura moderată, nu în cantități mari, îmbunătățește longevitatea”.De asemenea, studiul a constatat că consumul a două cești de cafea pe zi a redus șansa decesului prematur cu 10%. Asta e minunat pentru cei dintre noi care nu pot să se despartă o zi de cafea. Deoarece cofeina poate acoperi proprietățile deprimante ale alcoolului, amestecarea celor două poate duce la suprasolicitare.În timp ce s-ar putea să nu fi nevoie să fiți atât de stricte cu dieta dvs., exercițiul contează. Ei au descoperit că exercițiile de 15 până la 45 de minute pe zi reduc șansele de deces prematur cu 11%.Un alt factor important este să aveți niște hobby-uri. Participanții care au petrecut două ore pe zi pe un hobby au redus riscul de deces prematur cu 21%.

Nu uita! Moderarea este cheia în toate aceste lucruri.Este, de asemenea, important să rețineți că a face aceste lucruri la vârsta de 90 de ani nu garantează o calitate minunată a vieții. Studiul a constatat că peste 40% dintre cei care au trăit după 89 au suferit un anumit grad de demență.Studiul este o dovadă excelentă că vă puteți bucura de luxul vieții și că aveți o viață lungă și sănătoasă. Doar amintiți-vă că totul este cel mai bine plăcut în moderație!

loading...

Add comment