Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
flori in ghiveci

Adaugă scorțișoară în ghivecele cu flori – efectul acesteia te va uimi.

Scorțișoara este cunoscută pentru o varietate de beneficii în grădinărit.Poate ajuta la prevenirea bolilor fungice, cum ar fi boala care provoacă înnegrirea plantelor.Scorțișoara este eficientă în îndepărtarea și prevenirea unei varietăți largi de dăunători comuni din grădină, inclusiv furnicile. Pentru a folosi scorțișoara în acest scop, trebuie doar să o presărați ca o barieră acolo unde furnicile tind să fie o problemă​.

Dacă o plantă este rănită (de exemplu, dacă a fost tăiată prea mult sau dacă a fost rănită accidental), aplicarea de scorțișoară pe rană poate ajuta la vindecare și poate preveni dezvoltarea infecțiilor fungice​.Scorțișoara poate fi folosită pentru a scăpa de țânțari prin aplicarea ei în jurul grădinii​.

Dacă doriți să încercați să adăugați scorțișoară în ghivecele dvs. cu flori, puteți pur și simplu să presărați o cantitate mică pe suprafața solului. Asigurați-vă că folosiți scorțișoară sub formă de pudră, nu bețișoare de scorțișoară, deoarece bețișoarele nu sunt la fel de eficiente pentru majoritatea utilizărilor în grădinărit.

Cu toate acestea, rețineți că, deși scorțișoară poate avea anumite beneficii în grădinărit, nu este un înlocuitor pentru practicile de îngrijire a plantelor bune, cum ar fi udarea adecvată, folosirea unui sol adecvat și asigurarea că plantele dvs. primesc lumina potrivită.

loading...

Add comment