Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 exerciții care vă vor topi grăsimea din interiorul coapselor

Interiorul coapselor reprezintă o zonă problematică pentru acumularea de grăsimi în organism, în special pentru femei.Ea face ca picioarele să arate greoaie și poate fi uneori mai greu să topești grăsimea încăpățânată de pe aceste zone. Cel mai bun mod de a pierde grăsimea din interiorul copaselor este urmând o dietă sănătoasă și practicând regimul corect de exerciții fizice.În continuare vom prezenta 7 exerciții care vă văr ajuta să obțineți picioarele perfect tonifiate și subțiri pe care le-ați visat întotdeauna.

1. 
Florările sunt un exercițiu excelent de ardere a grăsimilor. Ele antrenează fiecare mușchi din corpul dvs. și sunt, de asemenea, excelente pentru consolidarea forței. Efectuați-le de 10-20 de ori pentru rezultate optime.

2.
Aceste exerciții se îndreaptă spre coapsele interioare și ajută la stabilizarea șoldurilor, îmbunătățind astfel poziția.
Începeți prin a sta în picioare.Acum mișcați piciorul stâng în spatele dreptului, astfel încât coapsele să treacă, îndoind ambii genunchi. În timp ce vă îndoiți, alăturați-vă palmele împreună.Repetați același lucru cu piciorul drept. Faceți 3 seturi de 12 până la 15 repetări.

3.
Acest exercițiu vă întărește musculatura fesierilor.
Începeți prin a cădea pe toate patru cu mâinile direct sub umerii dumneavoastră.Asigurați-vă că spatele rămâne drept și paralel cu podeaua și loviți călcâiul spre tavan. Țineți această poziție pentru câteva secunde și reveniți la poziția de pornire.Repetați cu celălalt picior.Faceți 10-15 repetări pe fiecare picior.

4.
După cum sugerează și numele, salturile de broaște sunt a sări ca o broască. Cu toate acestea, nu vă înșelați prin simplitatea lor. Acesta este un exercițiu extrem de eficient care antrenează mușchii coapsele, fesierii și flexorii de șold. Pentru a arde acea grasime suplimentară care face interiorul coapselor să pară neatractive, fă aceste sărituri de broască.
Începeți prin a vă așeza drept, cu lățimea picioarelor de la umăr.Acum lasați-vă până la pământ și puneți-vă mâinile în fața dvs.Țineți această poziție o secundă sau două.Acum săriți și avansați ca o broască.La aterizare, absorbi energia prin îndoirea genunchilor și așezarea în șolduri.

5.
Puteți judeca eficacitatea acestui exercițiu simplu prin faptul că și armata americană o folosește ca un exercițiu de încălzire și să rămână în formă.
Începe să faci aceste sărituri stând drept. În timpul saltului, ridicați brațele peste cap și săriți cu picioarele împrăștiate unul de celălalt.Efectuați-l de 5 ori.

6.
Avantajul acestui exercițiu este că acesta nu numai că vizează coapsele interioare, ci și coapsele și oblicii exteriori.
Stați drept pe o parte a corpului. Lasați capul și gâtul pe brațul de jos.Țineți degetele de la picioare lipite împreună și îndreptate departe de corp.Acum, ridicați încet ambele picioare în sus cât mai sus posibil. Picioarele ar trebui să rămână întotdeauna stivuite împreună.Țineți apăsat aproximativ 2 secunde înainte de a reveni la poziția de pornire.Efectuați 1 până la 2 seturi de 15 repetări pentru fiecare parte.

7.
Exercițiile Sumo sunt eficiente nu numai pentru tonifierea coapsei și fundului, ci și pentru a scăpa chiar și de cele mai încăpățânate grăsimi de pe burtă.
Începeți să vă răspândiți picioarele mai largi decât umerii și poziționați picioarele la un unghi de 45 de grade.Acum, efectuați un unghi de 90 de grade în timp ce ridicați mâinile pentru a vă întâlni sub bărbie.Apoi veniți până la jumătate înainte de a vă aluneca din nou.De asemenea, puteți deține o greutate în timp ce o faceți pentru a crește eficacitatea acesteia.

loading...

Add comment