Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ceapa roșie poate face minuni pentru glanda tiroidă

200 de milioane de oameni suferă de afecțiuni tiroidiene, după cum informează Fundația Tiroidiană din Canada.Există diverse tratamente și medicamente pentru tulburările tiroidiene, cu toate acestea, dacă nu sunt tratate, acestea pot duce la probleme grave în alte părți ale corpului. Din acest motiv, ne bucurăm să vă prezentăm o nouă descoperire în ceea ce privește tratamentul bolilor tiroidiene.Igor Knjazkin, un renumit medic din Sankt Petersburg, Rusia, susține că a găsit remediul afecțiunilor glandei tiroide. Remediul incredibil constă dintr-un singur ingredient și anumite, ceapa roșie.

Ceapa roșie aduce beneficii reale pentru sănătate.Are proprietăți puternice anti-bacteriene, anti-fungice, antiinflamatorii și de combatere a cancerului.Mai mult, este bogată în vitamine și minerale, inclusiv tiamina, folatul, magneziul, manganul, calciul și vitaminele C, K și B6.Hrănește și curăță pielea, distruge bacteriile și germenii și are acid fosforic care este foarte benefic pentru organism. Datorită descoperirii recente, putem adăuga, de asemenea, că este extrem de utilă atunci când vine vorba de bolile tiroidiene.

Ce este hipotiroidismul? Este o tulburare caracterizată prin subactivitatea glandelor tiroide. Ceapa roșie are un impact pozitiv asupra sănătății tiroidei. Dacă aveți îngrijorări cu privire la tiroida, puteți folosi ceapa pentru a stimula glanda.

Când utilizați ceapă pentru glanda tiroidă, trebuie să urmați procesul adecvat. Mâncând ceapă îți va spori sănătatea internă și poate sprijini tiroida. Când doriți să îmbunătățiți echilibrul și sănătatea glandelor tiroidiene, trebuie să folosiți ceapa pe piele.Tăiați o ceapă roșie. Masați ceapa pe întregul gât pentru a vă asigura că acoperă complet glanda tiroidă. Lasă sucul de ceapă să stea pe pielea ta peste noapte, nu spalați pielea până a doua zi, dimineața.Masajul stimulează glandele, în timp ce sucul de ceapă susține funcția tiroidă sănătoasă. După cum am menționat anterior, spălați sucul doar a doua zi. Repetați deseori procesul pentru a avea un efect pozitiv pe termen lung asupra sănătății dumneavoastră.

Pentru a vă îmbunătăți sănătatea tiroidei, puteți mânca și ceapă roșie. Concentrați-vă însă pe ceapa crudă, mai degrabă decât gătită. Gătirea cepei își va descompune antioxidanții și estompează beneficiile pentru sănătate. Ceapa crudă are un impact mai mare asupra sănătății tale în comparație cu ceapa gătită. Ea îți menține corpul sănătos și activ.

loading...

Add comment