Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Scăpați de orice boală cu lapte de capră.

Nenumărate studii au arătat că cei mai longevivi oameni de pe pământ sunt cei care trăiesc în munții Caucaz. Secretul? Laptele de capră, care nu lipsește din alimentația lor de fiecare zi. Cu acest ingredient natural, călugării viețuitori în munți au reușit să învingă boli năpraznice, inclusiv cancerul, într-un loc în care lupta pentru supraviețuire înseamnă credința totală în Dumnezeu și încrederea în leacurile vindecătoare ale naturii.

Deși laptele de capra este o alegere mult mai sănătoasă comparativ cu laptele de vacă, acesta este consumat de un număr mic de persoane. În plus, puține persoane știu că laptele de capră are capacitatea de a preveni cancerul și reușește să trateze o mulțime de boli.

Laptele de capră este bogat în vitaminele A, B2, C și D, dar și în minerale ca magneziu, calciu, zinc sau fosfor. Recomandarea specialiștilor este ca acesta să fie consumat crud, fără să treacă prin procesul de pasteurizare. Pasteurizarea laptelui este modalitatea folosită pentru a evita infectarea cu Salmonella. Cu toate acestea, prin acest proces sunt eliminate și o mulțime de nutrienți, enzime și bacterii cu efect benefic pentru organism.

Cum îl consumăm?
Se bea câte 1 pahar de lapte de capră de aproximativ 200 ml, de 2 ori pe zi: unul dimineața și unul seara. Cura se poate face 5-10 zile, sau pe o durată mai mare de timp, cum este în cazul cancerului, de 3 luni.

Ce afecțiuni poți trata consumând lapte de capră?
Laptele de capră îi ajută pe cei bolnavi să-și recapete rezistența pentru a lupta cu boli cronice, în cele mai severe forme.Consumat în mod constant, laptele de capră reduce inflamațiile. În plus, acesta tratează boli ale sistemului digestiv, printre care boala Crohn, ulcerul, dar și alergiile, eczemele sau bolile autoimune.

Laptele de capră este o sursă excelentă de vitamina A. Studiile arată că consumul suficient de vitamina A poate ajuta la reducerea riscului de cataractă, a anumitor forme de cancer și chiar poate ajuta copiii să lupte împotriva rujeolei. Acesta conține o substanță numită aglutinină, care elimină pericolul ca radicalii liberi să ajungă în organism și să producă mutațiile ADN, vinovate pentru dezvoltarea cancerului.

Când te uiți la calitățile nutriționale ale laptelui de capră, este mai mare în grăsimi și calorii în comparație cu laptele de vaca și, de asemenea, conține mai multe proteine. , vitamine si minerale. Este indicat să se consume chiar și de persoanele sănătoase, care nu au boli știute, pot bea câte 1 pahar de lapte de capră pe zi. Stabilizează imunitatea specifică fiecărei vârste.

loading...

Add comment