Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sfaturi pentru a preveni divorțului și a păstra iubirea intensă

Dupa mulți ani în care ai auzit povesti despre cele mai bune si cele mai grave modalitati de a face fata casatoriei, separarii si divortului, noi îți oferim cateva dintre cele mai bune sfaturi despre prevenirea divortului. Aceste 10 sugestii vă pot ajuta să ajungeți la punctul în care doriți să lucrați cu partenerul dvs. actual sau vă vor ajuta în următoarea dvs. relație. În orice caz, acest sfat merită citit.

1: Faceți-vă timp și petreceți în fiecare zi cu soțul / soția dumneavoastră.


Un cuplu poate să-și îmbunătățească în mod semnificativ șansele de căsătorie, dedicând doar 15 minute pe zi exclusiv unul de celălalt. De exemplu, vă puteți trezi puțin mai devreme și puteți petrece timpul suplimentar în pat, sărutați-vă, îmbrățișați-vă și reafirmați iubirea unii pentru alții. Faceți-vă timp în fiecare zi pentru a avea conversații semnificative; pentru a asculta cu aceeași intensitate ca atunci când vă întâlniți; să vă spuneți unul altuia cum vă simțiți despre căsnicia voastră; și să vorbești despre obiectivele tale pentru căsătorie și pentru viață.

2. Faceți-vă complimente unul altuia în mod regulat, atât în ​​privat, cât și în fața altora.


Chiar dacă partenerul dvs. pare a fi jenat sau ridică din umeri la început, strălucirea de laudă sinceră durează mult timp.

3. Iubiți-vă soțul / soția în modul în care vrea să fie iubit.


Adesea facem greșeala de a presupune că lucrurile care ne atinge inima cel mai profund ne vor afecta partenerul în același mod. De exemplu, puteți crede că trandafirii roșii sunt darul perfect, dar pentru soțul /soția dvs., ele reprezintă o risipă de bani. Dacă nu știți deja, aflați ce-și doreste soțul și nu aveți nici un comentariu despre cum este „stupid” să doriți un burghiu fără fir / un picnic pe podeaua de cameră / o pizza în pat . Amintiți-vă: cel mai bun cadou este ceva pe care soțul dvs. îl dorește – nu doar ceea ce vreți să aibă el.

4. Aveți grijă de aspectul dvs.


Acest lucru înseamnă, atât îngrijirea sănătății dvs. – inclusiv a mânca în mod corespunzător și a exercita în mod regulat, cât și îngrijirea aspectului fizic.

5. Fiți fideli


A fost realizat un studiu pe cuplurile care au fost căsătorite de 50 de ani sau mai mult, căsătorii care au trecut o viață întreagă împreună. În studiul, s-a constatat că 95% dintre soți au fost de acord că fidelitatea este esențială pentru o căsătorie de succes și că 94% au fost de acord că căsătoria este un angajament pe termen lung față de o persoană.

6. Faceți lucrurile împreună.


Un alt factor comun al căsnicilor fericite pe termen lung este faptul că soții în mod regulat fac lucruri împreună, încât găsesc lucrurile distractive și interesante. Indiferent dacă mergeți la dans, bowling, cărți de joc, scuba diving sau schiatul, important este să participați la cel puțin o activitate de care vă puteți bucura împreună în fiecare săptămână. Dacă aveți copii, asigurați-vă că cel puțin jumătate dintre aceste activități sunt numai pentru dvs. și soțul / soția.

7. Fii prieten cu soțul / soția ta.


Un profesor de psihologie care susține că cercetarea lui va prezice cu 91% precizie dacă un cuplu va rămâne împreună – spune că cheia fericirii și succesului este prietenia. Unele dintre cele mai importante aspecte ale acestui tip de prietenie se cunosc intim, demonstrand afectiuni si respect reciproc in fiecare zi si bucurandu-se intr-adevar de compania celuilalt.

8. Spune „Te iubesc” în fiecare zi.

Acest lucru este deosebit de important atunci când nu simțiți senzația de dragoste; în acele momente, trebuie să-l generați în mod activ. Spunând aceste două cuvinte și făcând gesturi iubitoare, vă veți încălzi inima atât dvs., cât și soțului / soției.

loading...