Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 motive pentru care toată lumea are nevoie de un prieten Scorpion

Aveți un Scorpion în familia dvs. sau chiar partener? Dacă da, atunci trebuie să vedeți aceste 5 motive pentru care toată lumea are nevoie de un prieten Scorpion în viața sa.

1. Scorpionii nu suportă minciuna.
Un Scorpion nu va fi mulțumit cu jumătăți de adevăruri sau cu scuze slabe. Ei doresc întregul adevăr și nimic altceva decât adevărul. Dacă este cazul, ei vor căuta cât de tare pot pentru a strânge informații. Nu puteți ascunde nimic de un Scorpion, deoarece ei vor afla.

2. Ei sunt foarte devotați.
Posedă trăsături puternice de protecție și instincte care îi fac să fie extrem de protectori cu cei dragi.Ei sunt familiști convinși și părinți foarte buni.Nu își lasă niciodată prietenii sau familia la greu.

3. Scorpionii sunt secretoși.
Nu vă vor spune totul. Nu trebuie să știi totul.Pur și simplu nu vor să știi totul despre viața lor și ei nu îți vor spune niciodată, indiferent de cât timp te-ai întâlnit cu ei. Nu o să știi niciodată. De asemenea, dacă le spui un secret, ei îți vor lua secretul cu ei în mormânt dacă este cazul.

4. Scorpionii sunt suflete sensibile.
Ei pun totul la inimă, așa că ai mare grijă ce spui. Sunt ființe sensibile și emoționale, chiar dacă nu arată. Refuza să vorbească despre problemele lor, din teama de a-i împovăra pe alții cu asta.

5. Scorpionii sunt selectivi cu prietenii.
Ei sunt foarte conștienți de compania lor, preferând doar să fie cu oameni care sunt de încredere și pe care se pot baza.Își aleg cu grijă prietenii și nu își pun încrederea în oricine le iese în cale.

loading...

Add comment