Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 trucuri cum să faci un bărbat să să se gândească la tine

Probabil că toți avem un prieten sau prieten cu care ne dorim să ieșim și dorim să-l face să se gândească continuu la noi. Ei bine, există o formulă care va stârni pasiunea și îl va face să se gândească la tine non-stop. Este foarte simplu, iar dacă faci puțin efort, vei reuși cu siguranță. Asftel, voi vă vom da 6 trucuri foarte eficiente pentru a-i fura mințile persoanei pe care o placi.

1. Fii interesant.
O fată frumoasă sau un bărbat frumos nu este suficient, trebuie să aveți o conversație interesantă. Desigur, nu veți fi la fel de interesant pentru toți ceilalți, așa cum sunteți pentru acel cineva, secretul de a avea o conversație bună este să ascultați bine ceea ce spune el. De asemenea, trebuie să întrebați interesele, sentimentele sale și dorințele sale. Adunați toate aceste informații, astfel încât să-l puteți face atât din punct de vedere intelectual cât și fizic. Căutați interese comune și discutați despre ele.

2. Masculinitatea.
Fiecare om dorește o femeie care îl face să simtă că este protectorul ei. Îi place o fată radiantă și feminină care îl atrage în același fel în care energia masculină te atrage pe tine.Spre xemplu, nu poți deschide o sticlă de șampanie și ai nevoie de ajutorul lui. Îi place asta. Pe scurt, bărbații doresc o femeie care îi vede ca eroul ei și odată ce îți dai seama că îi vei vedea eroici pe cât pare să fie în inima și sufletul tău.

3. Urmați jocul său.
Barbatii iubesc sa flirteze cu tine, vor mereu mai mult.Va fi bine dacă urmăriți jocul și, prin aceasta, ne jucăm de-a lungul jocului său. Trucul este să nu joci jocul tot timpul. Dați spațiu între flirt, le va lăsa mai mult. Nu răspundeți într-un mod nepoliticos, uneori poți să spui nu și după un timp, să începi să flirtezi din nou.

4. Independența.
Acesta este un domeniu în care multe fete distrug întotdeauna o relație. Ei încearcă să-și definească relația, luând-o la nivelul următor sau făcându-i să se stabilească. Nevoia de a ne simți în siguranță ne face întotdeauna puțin nebuni.Dacă un tip vă sună sau vă trimite mesaje și vă lasă să vă agățați de ultimul răspuns, nu vă gândiți prea mult la asta, doar lăsați-vă să vă bucurați. În timp util, relația va fi definită. Independența este o trăsătură care te face foarte atrăgătoare pentru un bărbat. Nu vă vom sugera idei care să-l facă să vorbească cu dvs. Dacă nu funcționează, există ceva mai bun care vă așteaptă.

5. Aveți propria voastră viață.
Trebuie să ai propria viață, mai ales când vine vorba de a atrage un tip. Comportamentul bărbatului poate fi comparat cu cel al unei pisici. O pisică nu va urmări niciodată o jucărie așezată pe podea. Când au o jucărie care se agită sau se mișcă în fața lor, dar încă puțin accesibil este atunci când ei devin nebuni și vor face orice pentru a ajunge la ea.Nu răspundeți la mesajele sale într-un minut, așteptați întreaga zi dacă trebuie.Chiar dacă nu sunteți ocupați, așteptați puțin, nu păreați disperați.

6. Aspectul fizic.
O figură bună nu este ceea ce bărbații întotdeauna caută, ei caută o fată care se simte confortabilă cu ea însăși și este observată. Trebuie să combinați o dietă sănătoasă și un exercițiu care vă va ajuta să vă mențineți acea figură care vă va oferi cea mai bună încredere în dumneavoastră. Uneori nu este doar aspectul fizic, ci și atitudinea ta, cum trăiești viața. Acest lucru vă va ajuta să obțineți întotdeauna ceea ce ați stabilit.

Acum, acești pași vă vor ajuta să păstrați interesul omului dvs. și el nu se va opri să se gândească la dvs. sau la ceea ce faceți în acel moment. Dacă vedeți că nu este interesat de dvs., atunci nu vă faceți griji, există milioane de oameni în lume și veți găsi cu siguranță pe altcineva acolo care arată interesul pe care îl meritați.

loading...

Add comment