Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să crești lămâi acasă și să nu mai cumperi niciodată din magazine

Nu este nimic în neregulă cu cumpărarea produselor la magazin. Este convenabil și toată lumea o face. Dar unele fructe sunt oarecum enervante sa le cumperi, deoarece rareori ai nevoie de ele și dacă uiți de ele în frigider, le strică. De cele mai multe ori ajungeți la cheltuieli suplimentare deoarece nu găsiți o singură bucată și luați la plasă mai multe bucați. De exemplu, lămâile. Sunt foarte delicioase și sănătoase, se pot folosi la mâncare, sucuri, salete, ceaiuri și alte cele. Dar rar aveți nevoie de o grămadă de ele dintr-o dată și dacă o faci, suma pe care o cheltuiți pe ele ați putea să o stângeți.

Ce-ar fi dacă ți-aș spune că există o modalitate pe care probabil că nu ți-ai fi dat seama că va elimina nevoia de a cumpăra mai mult acest fruct? Ce se întâmplă dacă ar exista un mod de a nu avea nevoie de bani, de costuri eficiente și de satisfăcător? Răspunsul este simplu: plantați acasă un lămâi. În mod evident, nu mulți oameni înțeleg cum funcționează grădinăritul și plantarea. Poate fi un concept intimidant, dar dacă nu știi de unde să începem, suntem aici pentru a te ajuta. Da, sună complicat dar promitem că într-adevăr nu este.

Iată câteva motive să crești lămâi acasă.

1. Au mai multe vitamine și substanțe nutritive.
Fructele și legumele proaspete culese au mult mai multe substanțe nutritive în ele. Acest lucru se datorează faptului că acestea nu sunt supuse perioadelor lungi de transport pentru a ajunge la magazine.

2. Decideți cât de coapte le doriți.
Dețineți controlul absolut și le puteți gestiona cât de tari, moi sau coapte le doriți.

3. Sunt mai proaspete.
Puteți alege direct fructele și le puteți mânca sau le puteți folosi imediat pentru a obține ceva din ele. În supermarketuri, nu puteți garanta că fructele sunt la fel de proaspete cum doriți dvs.

4. Este mai ieftin.
În general, creșterea unei pom de lămâie, deși este nevoie de timp, este o investiție minunată. Pe termen lung, e mult mai ieftin decât să te întorci la magazin din nou și din nou pentru lămâi.

5. Încurajează o alimentație sănătoasă.
Sunteți mult mai probabil să mâncați și să folosiți fructe și legume dacă le creșteți singuri. La urma urmei, ați pus efortul de a le crește și doriți să obțineți recompensele.Această decizie mai sănătoasă poate ajuta la o mulțime de lucruri, de la niveluri mai ridicate de energie la risc scăzut de îmbolnăvire și de creștere a gândirii pozitive.

Iată cum să crești un lămâi acasă.
Acum, știi cât de mari sunt lămâile și câte beneficii pozitive au ele dacă sunt cultivate acasă. Tot ce a mai rămas este să înveți cum să crești aceste lămâi pe cont propriu, astfel că nu mai trebuie să le cumperi din nou.
Vei avea nevoie de o lămâie, un ghiveci, pământ de flori, o stropitoare și eventual un loc însorit.

Odată ce aveți toate materialele, este timpul să începeți plantarea. Iată cum să faceți acest lucru.
Începeți prin pregătirea solului. Puneți pământul  într-un ghiveci și turnați puțină apă pentru al umezi ușor.Umpleți ghiveciul cu solul umed, lăsând aproximativ un centimetru de spațiu gol în jurul vârfulul.Tăiați o lămâie și îndepărtați semințele. Rețineți că semințele dvs. trebuie să fie umede atunci când le plantați.Plantați semințele de lamaie în oală. Ar trebui să fie îngropat în jur de jumătate de centimetru sub sol.Apoi udați puțin cu stropitoarea. Este important să se asigure că solul nu devine prea umed, deci apă în mod moderat.Luați oala și puneți-o undeva la loc cald și însorit.Semințele de lamaie ar trebui să înceapă să se înmulțească după una sau două săptămâni.

Lămâile sunt foarte bune pentru sănătatea noastră, iar acest lucru ar trebui să ne încurajeze să le plantăm în propria casă.

loading...

Add comment