Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

4 trucuri să dormi toată noaptea ca un bebeluș

Odată ce nu dormi suficient, ceva nu este ok. Oamenii par a fi extrem de enervanți dacă nu se odihnesc complet. O mulțime de stres, hipodinamie, ore petrecute la volan sau la calculator – toate fac ca muschii din spate să fie rigizi și ne împiedică să ne relaxăm înainte de somn. De aceea să aruncăm o privire acestor trucuri pentru a avea un somn adânc și liniștit.

1.
Această poziție eliberează întreaga coloană vertebrală, în special spatele și coapsele inferioare, într-un minut. În plus, această stare de yoga reglează activitatea intestinului. Prin urmare, este util să o faceți dimineața.Stați pe spate și relaxați-vă.Îndoiți genunchi și înfășurați-i cu mâinile.Respirați adânc, concentrându-vă asupra lucrării diafragmei. Prin inspirație, picioarele se îndepărtează de trunchiul dvs., iar la expirație se apropie de el. Stați în această poziție pentru 8-10 respirații – aproximativ 1 minut .

2. Picioarele pe perete.


Această poziție se sprijină pe picioare și spate, deschide pieptul și permite plămânilor să fie saturat cu oxigen înainte de a merge la culcare.Așezați o pernă pliată lângă perete sau pe capătul patului. Lăsați-vă pe ea, și ridicați picioarele pe perete.Răspândiți-vă brațele în lateral și încercați să vă deschideți pieptul. Relaxați-vă și respirați calm. Rămâi în această poziție timp de 1-2 minute , apoi coborâți picioarele.

3.


Aceste exerciții vă permit să vă relaxați chiar și mai mult spatele – acestea „ajung” la mușchii adânci ai coloanei vertebrale, situați sub straturile de suprafață. Exercițiul constă în două etape:
Primul pas:Stați pe spate și puneți mici prosoape rulate sub talie și picioare.Înclinați-vă picioarele dintr-o parte în alta, stând cât mai relaxat posibil. În același timp, clătiți-vă capul dintr-o parte în alta, fără a vă împiedica gâtul și spatele. Mișcările pot fi îndreptate în aceeași direcție sau în sens opus, oricare dintre acestea este mai convenabil pentru dvs.Încearcă să te relaxezi complet și să simți un val de vibrații de-a lungul coloanei vertebrale. Faceți exercițiul timp de 1 minut .

Al doilea pas:Mâna pe stomac, cu brațele în părțile laterale, degetele de la picioare, așezate pe pat și o pernă sau un prosop sub frunte.Scuturați-vă picioarele dintr-o parte în alta și încercați să simțiți cum se transmite valul întregului tău corp relaxat. Faceți mișcările timp de 1 minut .

4.
Dacă faceți acest exercițiu corect înainte de culcare, va fi foarte ușor să adormiți.Întinde-te pe spate, îți răspândești picioarele și pune palmele pe mâini. Puneți un prosop pliat sau marginea pernei sub cap și picioare.Relaxați-vă corpul treptat de jos în sus, începând cu degetele de la picioare și terminând cu vârful capului. Faceți 20 de cicluri respiratorii, prelungind treptat inhalarea și expirarea și apoi opriți controlul acestora – respirați după cum doriți. Urmăriți-vă gândurile plutitoare, dar nu încercați să vă concentrați asupra lor.Treptat vei simți cum dispare lumea și tot corpul tău este cât se poate de relaxat. Este timpul să vă acoperiți cu o pătură și să dormiți.

loading...

Add comment