Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 tatuaje periculoase cărora majoritatea oamenilor nu le cunosc semnificația

Tatuajele sunt mult mai mult decât niște imagini pe corp. Pentru unele grupuri de oameni, tatuajele au un înțeles special, anumite momente din viață, trăiri sau chiar sentimente. Noi am decis să vă arătăm cele mai periculoase tatuaje din lume, care pot provoca multe probleme. După cum se dovedește, în unele țări, puteți merge la închisoare pentru un tatuaj sau chiar vă poate costa viața.

1. Lacrimă.


O lacrimă sub ochiul drept înseamnă adesea că proprietarul a comis o crimă sau a încercat.Acest tatuaj poate duce la probleme doar în cazul în care cineva a luat-o pentru distracție, deoarece în lumea criminalilor, oamenii cred că trebuie să „câștigi” fiecare tatuaj.

2. Buddha.


O imagine a oricărui dumnezeu pe corp este blasfemie, de aceea turiștii cu aceste tatuaje ajung adesea la departamentele de poliție atunci când călătoresc în țările budiste.

3. Trifoi.


Oamenii își fac adesea un tatuaj de acest gen pentru noroc, dar dacă obțineți din greșeală un tatuaj cu 3 frunze în loc de 4, acest lucru va însemna că sunteți parte a unei bande criminale irlandeze .Deci, dacă un membru al acestei bande vede o persoană cu acest tatuaj și își dă seama că nu fac parte din bandă, ei vor avea probleme mari.

4. Sârmă ghimpată.


În lumea crimelor organizate, un tatuaj din sârmă ghimpată înseamnă că o persoană a fost condamnată . Fiecare nod pe fir este de un an în închisoare. De aceea, atunci când un cetățean care respectă legea obține acest tatuaj, ex-condamnații îl pot considera drept o ofensă sau chiar o glumă.

5. Crucea pe piept.


Un tatuaj cu o cruce mare pe piept este foarte periculos în Rusia.Acesta este tatuajul pe care il primesc cei mai periculosi criminali din Rusia.

6. 3 puncte.


Acest tatuaj mic înseamnă același lucru în toată lumea – Mi vida loca (Viața mea nebună). Nu spune nimic specific despre proprietar, în afară de faptul că ei au încălcat legea sau au altă legătură cu lumea criminală.Evident, dacă nu ai avut niciodată probleme cu legea, să nu-ți faci acest tatuaj … dacă nu vrei probleme.

7. Clovn.


În Brazilia, această imagine vă poate costa viața, deoarece este o infracțiune foarte nepoliticoasă față de aplicarea legii. Acest lucru se datorează faptului că în Brazilia, numai acei oameni care au ucis un polițist obțin aceste tatuaje.

8. Cărți de joc.


În lumea crimei organizate, fiecare carte de joc are un înțeles propriu . Acesta este motivul pentru care mai multe cărți pot spune multe despre un criminal, închisorile în care au fost și cât de mari sunt ca șefi.

9. Coroana cu 5 puncte.


În SUA, cele 5 puncte ale coroanei sunt simbolul bandei latine Kings . Sunt una dintre cele mai mari bande atât în ​​interiorul, cât și în afara închisorii. Evident, este extrem de periculos să ai acest tatuaj pentru distracție.

10. Pânza de paianjen.


Un păianjen este un fel de autobiografie printre oamenii condamnați. Aceasta înseamnă că au fost convinși de mult timp și că au luptat împotriva dependenței de droguri.Acesta este modul în care infractorii recunosc „poporul lor” și au o reacție foarte negativă la persoanele care obțin aceste tatuaje doar pentru că le plac.

loading...

Add comment