Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 exerciții eficiente pentru a scăpa de riduri

„Facebuilding”, sau exercițiile pentru construcția feței, ajută pielea pentru a deveni mai elastică și aliniată.De asemenea, îmbunătățește fluxul sanguin și fluxul limfatic și face caracteristicile faciale mai expresive.Doctorii au efectuat un experiment de 20 de săptămâni în care au participat 16 femei cu vârsta cuprinsă între 40 și 65 de ani. În acest timp, toți participanții au făcut exerciții pentru mușchii frunții, sprâncenelor, ochilor, gurii și gâtului.Experimentul a arătat că astfel de exerciții au îmbunătățit de fapt pielea de pe față și au redus semnele vizibile ale îmbătrânirii.În continuare noi am enumerat cele 7 exerciții faciale care vă ajută să scăpați de riduri.

Cum functioneazã?

Aceste exerciții vă pot ajuta să eliminați foliile și ridurile de pe frunte, ochi și buze. Se strânge cu adevărat pielea și îi dă o strălucire tinerească. Întotdeauna începeți rutina cu o încălzire a feței folosind mâinile. Strângeți-vă și deconectați pleoapele, relaxați-vă fața, încruntați-vă și zâmbiți. Efectuați acest exercițiu de cel puțin 10 ori la rând. Încercați să nu întindeți pielea feței, ci, în schimb, o strângeți ușor. Apoi frecați fața cu un prosop umed cald și relaxați-vă.După încălzire, începeți să efectuați următoarele exerciții.

Exercițiul 1: „O surpriză ușoară”.


Acest exercițiu vă va ajuta să vă măriți tonusul muscular al frunții.Așezați degetele pe frunte așa cum arată în imagine.Ridicați și micșorați sprâncenele ca și cum ați fi surprinși.Asigurați-vă că pe frunte nu există crăpături.Repetați acest exercițiu de 10 ori.

Exercițiul 2: „Ochii ghicitori”.


„Ochii ghicitori” vă vor ajuta să preveniți apariția ridurilor în jurul ochilor.Duce-ți ochii de la dreapta la stânga. Apoi repetați-l din stânga la dreapta, de sus în jos și de jos în sus.Numai ochii tăi ar trebui să se miște.Repetați acest exercițiu de 5 ori pentru fiecare direcție.

Exercițiul 3: „O”.


Modelați gura în forma literei „O”. Puteți chiar să pronunțați cu voce tare sunetul literei „O”.Repetați acest exercițiu de 10 ori.

Exercițiul 4: „Zâmbet”.


Păstrați tonul stomacurilor și obrajilor cu acest exercițiu.Trageți buzele în gură.Puneți degetele pe colțurile buzelor și apăsați ușor pe ele.
Trageți colțurile buzelor la urechi.Reveniți la poziția de bază.Repetați acest exercițiu de 10 ori.

Exercițiul 5: „Huligan”.


Scopul acestui exercițiu este de a elimina gușa și de a crește tonusul muscular în gât.Scoateți limba și ridicați-o.Întoarceți-vă capul la jumătate, apoi întoarceți-vă spre dreapta.Ridicați bărbia în sus. Țineți apăsat timp de 10 secunde.Apoi, reveniți la poziția de bază și repetați aceeași mișcare în direcția opusă.Repetați acest exercițiu de 5 ori în fiecare direcție.

Exercițiul 6: „Bunica”.


Dacă vrei să scapi de pliurile nasolabiale, exercițiul „bunica” e pentru tine.Deschide-ti gura.Ascunde-ți buzele în spatele dinților.Întăriți tensiunea și trageți buzele în gură. Țineți apăsat timp de 10 secunde.Repetați acest exercițiu de 15 ori.

Exercițiul 7: „cauciuc”.


Exercițiul „cauciuc” vă ajută să îndepărtați ridurile orizontale de pe frunte.Înfășoară-ți mâinile în spatele capului.Apoi puneți-le pe marginea liniei de păr pe frunte.Trageți-vă puțin înapoi cu mâinile.Țineți buzele în forma literei „O” și priviți în jos. Țineți apăsat timp de 10 secunde în această poziție.Este important să simțiți constant tensiunea din frunte în timpul acestui exercițiu.Repetați acest exercițiu de 20 de ori.

Asigurați-vă că toate mișcările sunt realizate fără probleme și aveți grijă să nu apăsați prea tare pe piele. Nu uitați să respirați adânc în timpul exercițiilor.

loading...

Add comment