Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 exerciții ușoare care vă pot face corpul să se simtă mai tânăr

Majoritatea dintre noi se tem să îmbătrânească. Există multe simptome care însoțesc îmbătrânirea, cum ar fi, de exemplu, oboseala . Dar puteți să vă luptați cu întinderea, ceea ce vă va îmbunătăți flexibilitatea și poziția, va accelera circulația sângelui și va ajuta la reducerea stresului. În continuare vom prezenta 8 exerciții simple, care vă vor relaxa mușchii și vă vor îmbunătăți bunăstarea și vă vor face să vă simțiți mult mai tineri.

1.
Stați drept, cu genunchii îndoiți.Coborâți fese cât mai mult posibil, menținând spatele drept.Deschideți șoldurile, apăsând în genunchi cu coatele. Pune palmele laolaltă.Respirați fără probleme și adânc.Țineți această poziție timp de 10-15 secunde. Repetați de 2 ori.

2.
Stați drept cu brațele în lateral, degetele împreună și cu palmele în jos.Fără a schimba poziția mâinilor, efectuați o rotire completă în sensul acelor de ceasornic de 3 ori.Repetați același lucru, rotind în sens invers acelor de ceasornic.

3.
Puneți piciorul stâng pe un scăunel sau pe o suprafață care este în jurul înălțimii genunchilor.Îndoiți genunchiul stâng și înclinați-vă spre el, menținându-vă spatele și piciorul drept în poziție dreaptă. Țineți această poziție timp de 10 secunde și schimbați picioarele.Apoi, puneți călcâiul stâng pe această suprafață. Ținând ambele picioare drept.Apăsați ușor pe genunchiul stâng și aplecați înainte.Țineți apăsat timp de 10 secunde. Schimbați picioarele și repetați.

4.
Puneți-vă în genunchi, astfel încât degetele de la picioare să atingă podeauna cu palmele pe șolduri. Îndreptați-vă spatele și apăsați bărbia în piept.Rotiți-vă capul în spate și în jurul spatelui.Repetați exercițiul de 3 ori.

5.
Stați pe spate. Mâinile întinse de-a lungul corpului, cu palmele pe podea. Ridicați-vă capul și atingeți pieptul cu bărbia.Apoi ridicați picioarele. Spatele inferior nu trebuie să iasă de pe podea.Repetați exercițiul de 3 ori.

6.
Stați pe fese. Întinde-ți picioarele în față. Îndreptați-vă spatele și puneți brațele drepte în spatele trunchiului.Îndoiți-vă capul cât mai departe posibil. Apoi îndoiți-l înapoi.Ridicați fesele, îndoind genunchii. Rămâneți pe picioare și pe palme.Țineți această poziție timp de 5 secunde. Repetați de 3 ori.

7. 
Efectuați plăcuța. Apoi, picurați-vă picioarele, arcuiți spatele, mutați pieptul prin brațe și înclinați capul înapoi pe cât posibil.Fără a vă îndoi brațele și picioarele, ridicați fese și încercați să atingeți pieptul cu bărbia.Rămâi în această poziție timp de 5 secunde. Repetați de 3 ori

8.
Stați jos și îndoiți genunchii.Ridicați-vă și înfășurați-vă brațele în jurul lor, cu bărbia așezată pe piept și cu spatele în spate.Porniți înainte și înapoi.Faceți exercițiul timp de 30 de secunde.

loading...

Add comment